Screenshot: YouTube
UOČI LETA ZA SLOVAČKU

VIDEO: POGLEDAJTE ZAŠTO JE IZNERVIRANOM REBIĆU PUKNUO FILM Badeljev mobitel ga je nasmijao, a onda mu je veliki prijatelj dobacio: Pričaj talijanski..

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 04. rujan 2019. 20:15

Svašta novinar doživi prateći nogometnu reprezentaciju, ali nikad ne znaš kakav će te dočekati presedan. Ova srijede priredio ga je Ante Rebić ispod južne maksimirske tribine. Okupilo se znatno više novinara i televizijskih ekipa nego inače jer javljeno je da će novi igrač Milana prenijeti dojmove o zadnjim danima u Njemačkoj, transferu i razmišljanja uoči bitnih utakmica reprezentacije.

No, Rebić se pred uključenim kamerama i mobitelima nije zadržao ni minutu. Okrenuo se, otišao usred rečenice, niti se vratio, niti više "a“ rekao, medijski djelatnici ostali su u čudu. Tako se u miks zoni dogodilo nešto što možemo nazvati i ekscesom ili skečom, zaviti kako tko gleda.

Rebićev je fitilj kratak, a Badelj i pogotovo Perišić znaju jesu li njihove zafrkancije s njim planirane ili spontane.

Tako je Rebić, dan nakon što se priključio momčadi počeo pričati:

- Danas mi je drugi trening s ekipom, jučer smo već počeli malo ozbiljnije raditi. Analiziramo dosta protivnika, Slovačka je dosta jak protivnik koji pokušava igrati nogomet, bez puno nabijanja, ali mislim da će se pitati najviše Hrvatsku i kakav ćemo mi pristup imati - kazao je, pričekao još jedno pitanje, da bi novinarskoj sviti sa strane prišao Milan Badelj i gurnuo svoj mobitel, kao da i on snima njegove izjave.

- Imaju dosta kvalitetnih igrača - govorio je, pogledao Badelja, prijekorno, Miki se nasmijao, okrenuo i otišao. Na to se i Rebiću razvukao osmijeh, pa je nastavio:

- Imaju dosta kvalitetnih igrača koji igraju u dobrim klubovima - u tom času "niknuo“ je iza ugla Ivan Perišić i dobacio na talijanskom jeziku

- Pričaj talijanski… - možda još koju riječ jer nije se sve najbolje čulo. Rebić očito jest, okrenuo se prema njemu:

- Ma, nemoj me… - reagirao je, promrmljao još nešto, kao "izvini“, valja prema glasnogovorniku Tomislav Pacaku kojem je iz ruke uzeo mobitel i vidno ljutit odjurio u svlačionicu. Bez povratka.

Tako je Perišić prekinuo Rebićevu obraćanje javnosti, nije podnio provokaciju s jezikom, zna se da Rebić nije baš talent za strane jezike, uvjerili smo se to na primjeru njemačkog…

Pacak je krenuo za njim, međutim nije ga uspio nagovoriti da do kraja odradi profesionalnu obvezu koju je prihvatio. Znali smo u svijetu vidjeti da netko naprasno otiđe s press konferencije, ali na okupljanju hrvatske reprezentacije ovo je premijera. Znamo da su Perišić i Rebić dobri, pretpostavljamo da je to trebala ispasti šala, iako ne možemo ulaziti u Ivanove motive.

Kasnije smo sreli izbornika Zlatka Dalića, dao je tome pozitivnu notu.

- To je zafrkancija. Bolje da se zafrkavaju nego da kukaju - prokomentirao je uz smijeh.

A što Rebić ima za reći, valjda ćemo čuti neki drugi put! Ako opet na naiđe netko… (da)

Linker
13. travanj 2024 22:30