Foto: Tom Dubravec / CROPIX
POD PRATNJOM POLICIJSKIH VOZILA

VIDEO: VATRENI ODRADILI TRENING, RAKITIĆ STIGAO I ODUŠEVIO MALE OMIŠANINE, NA POMOLU NOVI PROBLEM Dva hajdukovca 'na čekanju' zbog nove ozljede

Piše: Tomislav JuranovićObjavljeno: 07. listopad 2019. 21:13

Pod pratnjom pet policijskih vozila, reprezentacija je danas poslijepodne stigla u Omiš na prvi trening. Uokolo stadiona još dvadesetak policajaca, malo dalje i jedna marica, za svaki slučaj...

No, problema bilo nije. Štoviše, doček je bio topao, na okolnim zgradama vise tri hrvatske zastave, a grupa od jedno pedesetak klinaca naprosto je "odlijepila" kada je kao prethodnicu vidjela Ivana Perišića i Ivana Rakitića, koji su u Omiš stigli ravno s aerodroma.

- Perja, Raketa, može potpis, može fotka, može dres... - padala su djeca u nesvijest, dok su dva "vatrena" strpljivo potpisivali autograme i namještale glave za savršeni selfie.

Potom su im došli i suigrači, a susret s Rakitićem prošao je vrlo toplo, uz zagrljaje i stisak ruke svi su redom prišli dokapetanu i pozdravili njegov povratak u reprezentaciju.

Koja mu nakon svega u Barceloni dođe kao psihološki, ali i igrački sanatorij...

Na teren lokalnog niželigaša, Zlatko Dalić i njegovi izabranici istrčali su točno u 18 sati, a na relax-sesiji među njima jedino nije bilo Marcela Brozovića, koji je stigao tek kasno sinoć, oslobođen poslijepodnevnih aktivnosti zbog rođenja sina, te Milan Badelj, koji je osjetio mišić, pa je proslijeđen na daljnje pretrage koje će ustanoviti hoće li moći kandidirati, ili će uzbornik morati aktivirati još jedan pretpoziv.

Na njemu kao zapete puške čekaju Mijo Caktaš i Filip Bradarić.

UEFA odbila žalbu Mađara

Etičko i disciplinsko tijelo Europskog nogometnog saveza (UEFA) odbilo je žalbu Mađarskog nogometnog saveza te potvrdilo izrečenu kaznu za rasističke ispade navijača, korištenje pirotehnike, bacanje predmeta i neprimjereno ponašanje momčadi na utakmici protiv Slovačke u Budimpešti pa će Mađarska 13. listopada ugostiti Azerbajdžan pred praznim tribinama.

Uz to, Mađarski savez će platiti kaznu od 67.125 eura.

Zbog rasističkih ispada navijača na istoj utakmici kažnjen je i Slovački nogometni savez. Tako će Slovačka 10. listopada ugostiti Wales pred praznim tribinama, a Savez je kažnjen i novčano sa 20.000 eura. (Hina)

Linker
26. travanj 2024 21:08