Screenshot (YouTube)
BITKA ZA TITULU

BIVŠI PRVAK NAKON VELIKOG SKANDALA U NOVOM SUSRETU SA SVOJIM NAJTEŽIM PROTIVNIKOM 'Nokautirat ću ga, on uopće neće dobiti šansu u ovom meču'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. listopad 2018. 20:00

Mnogi smatraju da je Alexander Gustafsson bio najteži test u karijeri Jona Jonesa. Mnogi će reći da je Šved trebao slaviti u tom dvoboju održanom 2013. godine i da odluka nije bila poštena. No, na koncu je Amerikanac tada ostao prvak, a ostalo je povijest.

Novi sudar ova dva sjajna poluteškaša će se dogoditi na UFC-u 232, koji je na rasporedu 29. prosinca u T-Mobile Areni u Las Vegasu. Elitna promocija će u međuvremenu oduzeti titulu Danielu Cormieru pa će se dvojac iz naslova boriti za pojas u -93 kategoriji. Bit će to prvi nastup za Jonesa nakon velikog doping skandala koji mu je potresao karijeru poslije UFC-a 214.

U recentnom intervjuu za MMANytt Gustafsson je najavio slavlje u tom meču i osvajanje prve UFC titule za svoju zemlju!

“Nokautirat ću ga u četvrtoj rundi. Njegova glava će se odbiti od partera u četvrtoj rundi”, predviđa “Mauler” i dodaje:

“Bit ću u najboljoj formi u čitavoj karijeri. On neće uopće dobiti svoju šansu u ovom meču, ja ću svoj dio odraditi tvrdo. Završavat ću snažno svaku rundu. Pobrinut ću se da dominiram u ovom meču od početka do kraja. Moram jer ne postoji drugi način da ga se pobijedi.”

Gustafsson je bio zamoljen i da komentira podatak prema kojem Jon Jones nije bio testiran čak 41 tjedan dok je čekao odluku USADA u svom posljednjem doping skandalu. Što kaže na to?

“Odlično za njega. Nemam više isto poštovanje za Jona Jonesa kao što sam imao prije pet godina”, zaključuje.

Linker
03. svibanj 2024 17:37