Reuters / Andrew Couldridge Livepic
PODRUGLJIVA OBJAVA

BOKSAČKA LEGENDA U NEKOLIKO DANA DVAPUT ŠOKIRALA JAVNOST, A SAD POSTALA PREDMETOM ISMIJAVANJA Pogledajte kako su Japanci 'bocnuli' Mayweathera

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. studeni 2018. 12:54

Floyd Mayweather Jr. uspio je u svega nekoliko dana dvaput šokirati javnost.

Umirovljena boksačka legenda prvo se u ponedjeljak pojavila na press konferenciji japanske MMA promocije RIZIN gdje je najavljeno da će se 29. prosinca boriti na njihovoj priredbi u Saitama Super Areni protiv kickboxing supertalenta Tenshina Nasukawe u meču po “posebnim pravilima.”

No Mayweather je jučer po povratku u SAD okrenuo ploču i u objavi na Instagramu demantirao da je ikada pristao na borbu s Japancem uz objašnjenje da je zapravo trebao sudjelovati tek u privatnom egzibicijskom meču za nekolicinu bogataša, piše Fight Site.

RIZIN je putem svog službenog Twitter profila reagirao na Mayweatherovo otkazivanje borbe podrugljivom objavom:

“Floyd mora da je vidio kompilaciju Tenshinovih najboljih poteza.”

Što se dogodilo iza kulisa i zašto je neporaženi prvak u pet kategorija promijenio priču još se ne zna, ali poznavajući “Money” Mayweathera problem je vjerojatno financijske prirode.

Objašnjenje s privatnom borbom ne drži vodu budući da je na pressici s Nasukawom odradio sučeljavanje, a prije toga je na Instagramu objavio fotografiju sebe u RIZIN rukavicama i napisao datum borbe. Istu objavu je, naravno, već obrisao…

Linker
19. travanj 2024 18:29