Daniel Cormier
 Bob DeChiara / USA TODAY Sports
NA POMOLU PRAVI SPEKTAKL

BORBA GODINE JE SVE IZVJESNIJA, DANIEL CORMIER PORUČIO UFC-U: 'Dogovorite mi borbu! Dana, uhvati se telefona. Nazovi ga odmah danas, što se čeka?'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. travanj 2019. 12:45

Brock Lesnar poražen je na Wrestlemaniji i sve je spremno za njegov povratak. Toga je svjestan i Daniel Cormier, koji se obratio UFC-u, zatraživši da mu ugovore borbu protiv njega, prenosi Fight Site.

Odmah nakon što je završila Wrestlemania, ekipa s TMZ-a odlučila je kontaktirati Daniela Cormiera. Razlog za to bio je poraz Brocka Lesnara, koji tako otvara vrata za njegov nastup na nekoj priredbi UFC-a. To je ono što Cormier čeka od srpnja, kad je savladao Stipu Miočića. U međuvremenu se borio protiv Dericka Lewisa, no zna se kako mu je Lesnar prioritet. Prilika je to za veliku zaradu koji nikako ne misli propustiti. Tako je upitan je li se što pokrenulo po tom pitanju.

“Nemam pojma što se događa i što UFC namjerava, znam koliko znate i vi”, malo je Cormier razočarao odgovorom, ali je odmah još jednom potvrdio kako se nada da će se što prije borba dogovoriti. Nije sakrivao kako je to ono što želi i čeka:

“Da, to je borba koju želim, svatko se želi boriti protiv Brocka. On je bivši prvak, all-american hrvač i itekako zaslužuje borbu protiv mene. I nadam se da će ju dobiti.”

Još je kratko upitan ima li nešto za poručiti svom šefu, Dani Whiteu.

“Dana, uhvati se telefona. Ukoliko ga do sada nisi nazvao, učini to danas, što se čeka?”, uz osmijeh je rekao UFC-ov teškaški prvak.

Ukoliko je već odlučeno kako će se Cormier i Lesnar boriti, za dobrobit teške kategorije bi bilo da se to dogodi što prije. Kao potencijalni datum spominje se kolovoz i UFC 241 priredba, no od strane UFC-a nekih pravih informacija još uvijek nije bilo.

Linker
02. svibanj 2024 01:21