YouTube screenshot
NOKAUT KOJI JE IZNENADIO SVE

BORILAČKI SVIJET U ŠOKU I NEVJERICI ZBOG CORMIEROVOG RUŠENJA MIOČIĆA 'Trebao bi otići i pustiti sve da debatiraju o njegovom mjestu u povijesti'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. srpanj 2018. 18:20

Šok i nevjerica su zavladali u trenutku kada je Daniel Cormier “proparao” Stipu Miočića snažnim desnim krošeom iz klinča koji ga je poslao na pod. Nitko, ali apsolutno nitko, nije prognozirao da bi DC mogao slaviti nokautom protiv do sada nedodirljivog američkog Hrvata!

I oni najoptimističniji prognozeri i analitičari koji su vjerovali da Cormier može nešto napraviti u glavnoj borbi UFC-a 226 su smatrali da se to jedino može dogoditi sudačkom odlukom. Ovo je bio apsolutni šok za sve, piše Fight Site.

Takve su i reakcije poznatih aktera iz MMA svijeta koji su pratili meč iz Las Vegasa. U nastavku vam donosimo nekoliko zanimljivijih rekacije koje smo primjetili na društvenim mrežama…

Derek Brunson:

“To je bilo ludo! DC je uništio!”

Elias Theodorou:

“O moj božeeee! Cormier je upravo nokautirao Stipu!”

Angela Hill:

“Čestitke prvom dvostrukom prvaku u povijesti UFC-a, Danielu Cormieru.”

Sean O’Connell:

“Cormier bi trebao se umiroviti sada. Trebao bi otići i pustiti sve da debatiraju o njegovom mjestu u borilačkoj povijesti.”

Brendan Schaub:

“Nakon što je nokautirao najboljeg teškaša u povijesti teške kategorije UFC-a i nakon što je osvojio dva pojasa, DC-ja bi se trebalo smatrati GOAT-om?! Zar ne?”

Joe Rogan:

“Čestitke DC-ju, mom prijatelju na zaista spektakularnoj pobjedi.”

Linker
24. travanj 2024 22:03