Screenshot: Instagram
ČEKA NAS SPEKTAKL

ČEKA SE SAMO SLUŽBENA POTVRDA BORBE IZMEĐU CONORA MCGREGORA I UFC-OVOG REKORDERA CERRONEA 'Kauboj' poručio kako su pregovori u tijeku

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. siječanj 2019. 10:05

Još uvijek se službeno ne zna hoće li idući protivnik Conora McGregora biti UFC-ov rekorder Donald Cerrone. Iako je od posljednjeg nastupa Kauboja prošlo tek nekoliko dana, legendarni borac već dogovara idući meč, prenosi Fight site.

Sudeći prema misterioznosti koju je iskazao na društvenim mrežama, može se pretpostaviti da bi se trebalo raditi o irskoj super-zvijezdi.

Cerrone je ovog vikenda, naime, objavio fotografiju na kojoj nešto promatra na svom mobitelu i izgleda vrlo zamišljeno. Uz fotografiju je napisao:

“Što bi vi voljeli znati? Pitajte me bilo što! Samo me nemojte pitati o sljedećem meču jer se radi na njemu i ne mogu vam dati odgovor!”

S obzirom da su sve tri strane javno iskazale zainteresiranost za realizaciju meča McGregor vs. Cerrone, poptuno je jasno da Cerrone pregovara s UFC-om oko detalja – a upravo je u vrag u detalju, kada govorimo o ovakvim mega dvobojima.

Nedavno, nakon što je Cerrone nokautirao Hernandeza s mnogo stila, je i sam Dana White potvrdio kako mu se sviđa ideja da se Kauboj suprotstavi Conoru McGregoru u idućem meču. Iste večeri je i Irac potvrdio da je zainteresiran, a uslijedilo je “koketiranje” njega i Cerronea na društvenim mrežama.

“Nakon ovog meča Donalde, borit ću se protiv tebe. Čestitam”, napisao je najprije Irac na što je Cerrone odgovorio:

“Ne brini se Conore! Pit ću Proper 12 viski na press konfereciji s tobom! Dovraga, ponijet ću i Budweiser!”

Na što je Irac zaključio:

“To mi zvuči kao dobra zabava!”

Linker
03. svibanj 2024 03:43