REUTERS
KAŽU DA JE DOBRO I PROŠAO

CONOR MCGREGOR SE 'OGLASIO' PRVI PUT SA SLOBODE Evo kako će ga kazniti: Svakog tjedna se mora javljati policiji...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. travanj 2018. 18:34

Conor McGregor je objavio prvi javni post nakon čitavog kaosa koji je prouzročio posljednjih dana u Brooklynu. Podsjećamo kako je dva dana prije UFC-a 223 Irac nepozvan upao u Barclays Centar u kojem je upravo završio UFC-ov dan posvećen medijima. U tom trenutku su borci i njihovi timovi bili u autobusima koji su ih prevozili prema hotelu, piše Fight Site.

McGregor i njegova banda od desetak ljudi koje je poveo sa sobom (među njima je bio i Artem Lobov) su predmetima “kamenovali” autobus u kojem se nalazio Rus Khabib Nurmagomedov. U jednom trenutku Irac je zgrabio metalna kolica za nošenje tereta te ih je zabio u prozor autobusa. Stalko koje je prsnulo je ozlijedilo Raya Borga i Michaela Chiesu koji nisu mogli nastupiti na priredbi.

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Epilog je bilo uhićenje McGregora od strane bruklinske policije. McGregor je ispitan, na koncu mu je ipak određena jamčevina te je pušten na slobodu.

U ponedjeljak se prvi put oglasio na svojim društvenim mrežema nakon incidenta. U Instagram postu je objavio fotografiju koja očito pokazuje trenutak kada je pušten na slobodu.

Još uvijek nije poznato koje će biti prave posljedice za njega kada govorimo i u pravnim konzekvencama i konzekvencama od strane njegovog poslodavca. Naime, tek slijedi pravni postupak u ovom slučaju.

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Odlučeno je i kako će se Conor svakog tjedna morati javljati irskoj policiji, inače će mu se oduzeti putovnica. No to ne znači da mu je zabranjeno putovati, već će prvo morati dobiti dopuštenje policije.

Prema informacijama koje dolaze od Ariela Helwanija, jamčevinu za UFC-ovu zvijezdu platio je njegov prijatelj i timski kolega Dillon Danis.

McGregor će se na sud vratiti 14. lipnja kako bi odgovarao za brojne optužbe koje su proizašle iz napada.

Linker
04. svibanj 2024 23:48