Screenshot: Facebook
SADA SLIJEDI ONO PRAVO

CRO COP I U 42. GODINI ODUŠEVIO SVIJET 'Pa Mirko jesi li ti normalan? Ni čips nisam uspio otvorit! Bravo, majstore!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. prosinac 2016. 09:32

Mirko Filipović ekspresno je prošao u veliko finale Rizin Openweight Grad Prixa! Samo 50 sekundi trebalo je hrvatskoj legendi za pobjedu nad bivšim sumo borcem Estoncem Kaidom Barutom, a dulje od samog meča trajalo je predstavljanje uz Cro Copove antologijske 'Wild boyse'.

Gorostas od 180 kilograma od prve je sekunde stjerao Mirka u kut, pokušavši ga srušiti u parter gdje obično lomi svoje protivnike, ali Filipović je očito dobro proučio Baruta, koljenom ga je pogodio u pleksus, nakon čega je div odteturao i pao u drugi kut. Cro Cop više i nije stigao udariti Estonca, sudac je odmah prekinuo borbu, a društvene mreže užarile su se od komentara i slavlja ekspresne pobjede 42-godišnjeg Hrvata.

"Pa jesi ti normalan! Hahaha..., ni čips nisam uspio otvorit, bravo majstore!, "Ni kokice nisam uspio u mikrovalnu staviti....LEGENDOOOOOOOOO", "Napravio sushi od njega!'", samo se neki od šaljivih komentara na našem Facebooku.

U drugom polufinalnom meču Iranac Amir Aliakbari je odlukom sudaca pobijedio MRusa Valentina Moldavskyja, pa nas oko podneva očekuje veliki okršaj za Rizinovu titulu između Mirka i svjetskog prvaka u hrvanju.

Linker
07. svibanj 2024 08:06