REUTERS/Steve Marcus
SVE MU JE OPROŠTENO

DANA WHITE ODUŠEVLJEN PROBLEMATIČNIM MCGREGOROM: 'Conor je moj Mike Tyson, on je moj Muhammad Ali! Znao sam od prvog trenutka da će biti zvijezda'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. kolovoz 2018. 10:16

Predsjednik UFC-a Dana White je ovih dana ponovno za FOX televiziju govorio o nadolazećem mega meču između Conora McGregora i Khabiba Nurmagomedova na UFC-u 229.

Čelnik elitne promocije će narednih tjedana pokušati ispromovirati što bolje priredbu u Las Vegasu, a usta će mu biti “prepuna bombona” kada govorimo o inače problematičnom McGregoru koji se odbijao boriti dvije godine za svoju matičnu promociju, piše Fight Site.

Za FOX je White “Notoriousa” usporedio s legendama poput Muhammada Alija ili Mikea Tysona.

“On je moj Muhammad Ali. On je moj Mike Tyson. On se pojavio na sceni, a ja sam znao iste minute kada smo sjeli za večeri da će ovaj dečko biti vijezda. Nisam znao koliko dobro će se moći boriti i nisam znao hoće li moći osvojiti titulu, ali sam itekako znao da će biti zvijezda”, opisuje White svoj prvi susret s irskim superstarom.

U recentnom intervjuu za TSN, White je potvrdio očekivanja kompanije kada govorimo o prodajiPPV prijenosa za UFC 229. McGregor i Diaz drže dvije prve pozicije PPV prodaje svih vremena s 1.6 i 1.3 milijuna prodanih prijenosa.

UFC sada, prema riječima svog predsjednika, očekuje oko 2 milijuna prodanih PPV-a. To bi bila rekordna prodaja, ali i velika injekcija samopoudanja za kompaniju koja grca u problemima od kada su je preuzeli novi vlasnici.

Usporedbe radi, dvije najuspješnije ovogodišnje priredbe su prodane u tek 400 tisuća PPV prijenosa. Oba eventa je predvodio Stipe Miočić (UFC 220, UFC 226).

Linker
03. svibanj 2024 10:31