Damir Krajac / CROPIX
'NAJVEĆA NADA GODINE'

FILIPU HRGOVIĆU IZMAKLA UGLEDNA NAGRADA, HRVATSKI BOKSAČ POSLAO PORUKU DOBITNIKU 'Hvala im na nominaciji, čestitke pobjedniku'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. siječanj 2019. 15:33

Slavni “The Ring” magazin je prije nekoliko dana proglasio laureate za 2018. godinu. Nama je najzanimljivija kategorija bila ona u kojoj je nominiran i naš teškaš Filip Hrgović – “Najveća nada godine”.

Nažalost, “Hrga” sjajnu 2018. nije okrunio i prestižnom nagradom. U društvu još četiri nominirana, Hrgoviću je titulu “ukrao” Teofimo Lopez, piše Fightsite.hr.

“Hvala Ring magazinu za nominaciju za nagradu ‘najveća nada godine’ i čestitke pobjedniku Teofimu Lopezu”, napisao je u ponedjeljak hrvatski profesionalac na svom službenom Instagramu.

Hrgović je u 2018. odradio čak pet profesionalnih mečava u kojima je ubilježio pet impresivnih pobjeda od čega tri prekidom. Sjajnu sezonu je započeo slavljem protiv Toma Littlea u Rigi već u siječnju, a zaključio pobjedom protiv Kevina Johnsona na priredbi u zagrebačkoj Ciboni u prosincu. Trenutačno ima 7-0 u profi karijeri, ugrabio je WBC internacionalni pojas prvaka i skočio gotovo na sam vrh svih relevantnih rang ljestvica teškaških profesionalaca. Tko bi poželio bolju godinu?

Uz Hrgovića i Lopeza “The Ring” magazin je u ovoj kategoriji nominirao i Murodjona Akhmadija, Jarona Ennisa i Joshuu Buatsija.

Linker
04. svibanj 2024 17:58