screenshot instagram
UVIJEK SPREMAN NA ŠALU

FOTO: NAJJAČI HRVAT NA SVIJETU POKAZAO GDJE DRŽI TROFEJE 'Jednom srušiti rekord? Neeee, ima na polici još uvijek dovoljno mjesta'

Stipe Miočić vratio se u Cleveland i ponovno je u svom normalnom životnom ritmu. Novi pojas prvaka našao je mjesto na polici, kojom se najbolji teškaš svijeta pohvalio na društvenim mrežama.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. siječanj 2018. 11:22

Vatrogasac iz Clevelanda i najopasniji čovjek svijeta inače je vrlo skromna i povučena osoba. Ipak, nakon uspjeha u Bostonu je izjavio kako smatra da je najbolji teškaš ikada, a čini se kako to još uvijek nije ispunjenje svih njegovih ambicija, prenosi Fight site. Uostalom, to je sam izjavio objavom koju smo spomenuli u uvodu.

“Jednom srušiti rekord? Neeee, ima na polici još uvijek dovoljno mjesta”, napisao je Stipe kraj slike, a na polici se nalaze također i rukavice sa sve četiri borbe za titulu, kao i još neki trofeji iz njegove sportske karijere.

Mi želimo Stipi da ispuni ovu policu do kraja, a onda… Pa, onda neka kupi još jednu policu kraj nje te krene i nju puniti svojim uspjesima.

Break the record once? Nahhh I still got shelf space. Who’s next?

A post shared by Stipe Miocic (@stipemiocicufc) on

Linker
03. svibanj 2024 20:52