screenshot
OPAKA KOMBINACIJA

FOTO: POSLJEDNJI MIOČIĆEV I IDUĆI CRO COPOV PROTIVNIK UJEDINILI SNAGE? Roy Nelson objavio zanimljivu fotografiju s kamerunskim 'Predatorom'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. svibanj 2018. 12:27

Američki MMA teškaš Roy Nelson je ušao u posljednje dane priprema uoči meča protiv Mirka Filipovića na Bellatoru 200 u Londonu. Dvoboj koji će se održati za tjedan dana, točnije 25. svibnja, je zapravo revanš meča koji je 2011. dobio “Big Country” prekidom. Tada su ova dva veterana bili dio UFC-a, sada su obojica dio Bellatorovog rostera. No, valja naglasiti da Cro Cop nikada u karijeri nije poražen u revanš dvoboju. Uvijek je do sada bio trijumfalan pa se nadamo da će tako i ostati nakon jubilarnog 200-tog Bellatora, piše Fight Site.

Nelson je na svom službenom Facebook profilu u četvrtak objavio vrlo zanimljiv post. Točnije njih dva. Na fotografijama koje je objavio, a uz koje se našalio terminom “sastanak u uredu”, Nelson se nalazi u ledenoj kupelji.

S obzirom da Nelson kombinira treninge po dvoranama u Las Vegasu, ovaj put nije teško zaključiti da se ova kupelj nalazi u UFC-ovom Performans Institutu. Naime, pored njega na fotografijama se nalazi poznati trener Dewey Cooper i njegov učenik – teškaška UFC senzacija Francis Ngannou.

A upravo Kamerunac svoje pripreme odrađuje u lasvegaškom UFC-ovom Performance Institutu. Dapače, “Predator” je svojevrsni maneken ove “high-tech” dvorane.

Nije poznato je li Nelson sparirao s Ngannouom za meč protiv Filipovića. Prema fotografijama koje je sam objavljivao posljednjih tjedana, dio sparinga je odradio u Couture Gymu s novopečenim UFC teškašem Blagoyem Ivanovim, a dio u ostalim dvoranama u Gradu kocke.

Ngannoua smo posljednji put gledali na UFC-u 220 u siječnju kada je teško poražen od drugog hrvatskog borca, a ujedno i UFC prvaka Stipe Miočića. Od tada se Ngannoua potpuno povukao iz medija, a tek nedavno je najavljeno da ćemo ga u novom UFC meču gledati tek na UFC-u 226. Tada će ukrstiti rukavice s Derrickom Lewisom.

Linker
09. svibanj 2024 18:42