Michael Campanella/Getty Images
JEDAN OD NAJGORIH NASTUPA

GUSTAFSSON PREKINUO ŠUTNJU NAKON BOLNOG PORAZA OD JONESA I OBRATIO SE NAVIJAČIMA 'Trebalo mi je vremena s obitelji. Ovo je takvo sra*e, ali...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. siječanj 2019. 13:06

Bivši sada već trostruki UFC izazvač Alexander Gustafsson se obratio javnosti nakon teškog poraza na UFC-u 232 od Jona Jonesa, piše Fightsite.hr. Bio je to jedan od najgorih, ako ne i najgori nastup “The Maulera” do sada u Octagonu. I to u trenutku kada je imao golemu priliku ispred sebe – priliku kakvu možda više nikada neće dobiti.

Mnogi su po završetku meča koji je završio prekidom u trećoj rundi pomislili da bi to mogli biti to od Šveđanina kada govorimo o napadima na UFC pojaseve. No, možda to nije tako.

Najprije je najavio da bi se mogao okrenuti teškoj kategoriji, a u današnjem obraćanju javnosti se zahvalio fanovima na podršci koju dobiva posljednjih dana…

“Samo želim svojim fanovima poslati ogromnu zahvalu jer su mi pružili jako puno podrške i ljubavi i prije meča, ali i nakon meča”, stoji poruci “Tha Maulera”.

“Nisam bio na društvenim mrežama čitav tjedan, trebalo mi je neko vrijeme provedeno s obitelji. Izgubio sam i u trećem meču za UFC naslov i to je takvo sranje!!! Ali na kraju dana ja sam u ovom poslu jer to volim. Uzimat ću meč po meč, radit ću da se vratim među ‘contendere’. Idemo vidjeti tko je sljedeći”, zaključuje popularni Šveđanin.

Prema ovome se može zaključiti da Gustafsson nije odustao od svog sna, a to je da postane UFC prvak u poluteškoj kategoriji. I dalje je rangiran gotovo na samom vrhu divizije, ali s obzirom na dva poraza od Jonesa i poraz od Cormiera u dvoboju za naslov, UFC mu vjerojatno neće tako skoro dati novu šansu. I to posebno nakon tako loše predstave protiv Jonesa.

Linker
07. svibanj 2024 02:37