Damir Krajac / CROPIX
BORBENA GODINA

HRGOVIĆEV KUT UOČIO NESTVARAN UČINAK SVOG BORCA, A REAKCIJA TRENERA UOČI MEČA NAJBOLJE GOVORI KOLIKO MU VJERUJE 'Zatvaramo dvoranu, nema treninga!'

Piše: Dean BauerObjavljeno: 09. prosinac 2018. 09:43

Filip 'El Animal' Hrgović u KC Dražen Petrović obranio je međunarodni WBC pojas protiv iskusnog i zahtjevnog izazivača Kevina Johnsona. Hrgović je tijekom cijelog meča dominirao i nanizao nevjerojatnu seriju udaraca te je pravo čudo što je Amerikanac izdržao do samoga kraja borbe.

Od trenera Hasana Yousefa smo doznali da je Filip tijekom runde 'bacao' 100 udaraca. Tako se barem činilo treneru Yousefu. Kada je Hrgović zadnji puta imao takav učinak, takvu frekvenciju udaraca?

- Pa... prije koji tjedan. Na treningu. Vreća je 'nastradala', ha-ha. U borbi... to se baš ne sjećam. Je, ovo je bila na visokoj razini. Johnson je borac koji ne pada. Ovdje je u 2. rundi malo pokleknuo, ali se predomislio, ipak se ustao - nastavio je u lagano šaljivom tonu Filip Hrgović.

Otkrili smo i kako je reagirao trener Pedro Diaz kada je 48 sati prije početka meča Filip "El Animal" Hrgović dobio novog suparnika. Objasnio je to trener Yousef.

- Znate što je napravio. Rekao je, "da, novi borac, pa što. Ajde, zatvaramo dvoranu i idemo svi zajedno van na večeru. Nema treninga." Mislim da je time Pedro zapravo želio Filipu reći da je spreman. Spreman na svakog suparnika.

Linker
07. svibanj 2024 05:32