screenshot youtube

IDEO: LUDI IRAC NAKON OTVORENOG TRENINGA BACIO NAVIJAČE U TRANS 'Njega je toliko lagano udariti! Nokautirat ću ga hladno... Dolazim po njegovu glavu'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. listopad 2018. 13:26

I dok se njegov protivnik i veliki rival Khabib Nurmagomedov svađao s publikom koja došla pogledati noćašnji otvoreni trening uoči UFC-a 229, Conor McGregor je čitavu situaciju odlučio iskoristiti u svoju korist, prenosi Fight site.

Nakon što je odradio otvoreni trening za javnost, McGregor je uzeo mirkofom u ruke i svojim irskim navijačima, kojih je bilo zaista mnogo u publici, je poručio – “nokautirat ću Khabiba u zastrašujućim nokautom!”.

“Bit će to zastrašujući nokaut. Njega je toliko lagano udariti. Previše stoji na petama i previše je predvidiv. Nokautirat ću ga hladno”, rekao je sjajno raspoloženi “Notorious” što je publika pozdravila skandiranjem i pljeskom.

Atmosfera je već noćas bila vatrena pa možemo tek zamisliti što će se događati u T-Mobile Areni u Las Vegasu narednog vikenda kada krene prema UFC-u najveći event u njihovoj povijesti.

“Vrlo brzo ću biti gotov. Uopće se jebeno ne zamaram ničim drugim – briga me za njegovo hrvanje, za njegovu tehniku, za bilo što. Dolazim po glavu ovog čovjeka i pokušat ću mu je otkinuti od prve sekunde. Vjerujte mi”, zaključio je kratak intervju s Megan Olivi na pozornici.

Irac je ispraćen ovacijama publike…

Linker
08. svibanj 2024 23:50