REUTERS/Steve Marcus
SLUŽBENO OBJAVIO

IZNENAĐUJUĆA ODLUKA KAKVU NITKO NIJE OČEKIVAO 'Ludi' Irac naprasno objavio odlazak u mirovinu: 'Ima novac za mirovinu, a viski će ga okupirati'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. ožujak 2019. 09:06

Bivši MMA prvak Conor McGregor donio je iznenadnu i potpuno neočekivanu odluku koju je objavio na svom Twitter profilu.

"Danas sam se odlučio oprostiti od sporta koji se formalno zove MMA. Želim svojim kolegama svu sreću u ovom natjecanju, a ja se priključujem partnerima koji su već u mirovinu. Častim Pina Coladama dečki", napisao je 30-godišnji McGregor na svom profilu.

Ostaje za vidjeti je li ovo neki marketinški trik 'Ludog Irca' ili iskrena odluka. Posljednju borbu imao je u listopadu 2018. kada ga je pobijedio Khabim Nurmagomedov. Zbog incidenta koji se dogodio nakon borbe suspendiran je na šest mjeseci.

Oct 6, 2018; Las Vegas, NV, USA; Khabib Nurmagomedov (red gloves) fights Conor McGregor (blue gloves) during UFC 229 at T-Mobile Arena. Mandatory Credit: Stephen R. Sylvanie-USA TODAY SpMcGregor
Reuters, USA TODAY / USA TODAY Sports

"Ima novac za mirovinu, a njegov viski ubija. Odluka totalno ima smisla. Da sam ja on i ja bih se umirovio. On odlazi od borbi, ne od posla, viski će ga okupirati, a siguran sam da ima drugih stvari na kojima će raditi. Bilo ga je zabavno gledati i ostvario je nevjerojatne stvari u ovom sportu", izjavio je UFC-ov predsjednik Dana White nakon što je saznao za odluku.

Linker
02. svibanj 2024 08:20