screenshot youtube
APSOLUTNA PRVAKINJA

JEDNA OD NAJPOPULARNIJIH BORKINJA SVIJETA PONOVNO U OKTOGONU Povratak azijske MMA kraljice nakon stravične nesreće u kojoj je umalo izgubila život

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. ožujak 2018. 18:56

Jedna od najpopularnijih borkinja na svijetu, prvakinja One Championshipa Angela Lee, će prvi put nastupiti nakon teške prometne nesreće u kojoj je gotovo izgubila život, prenosi Fight site.

Prema službenoj objavi azijske MMA promocije u četvrtak “Neuzaustavljiva” će braniti svoj pojas prvakinje u slamka kategoriji protiv Mei Yamaguchi (17-10-1).

Taj dvoboj će se održati 18. svibnja na “ONE Championship – Unstoppable Dreams” popisu borbi. Radit će se o revanšu s obzirom da su ove dvije borkinje već jednom ukrstile rukavice. U dvoboju koji se održao u svibnju 2016. godine Lee je slavila nakon pet rundi sjajne akcije. Upravo je u tom dmeču i osvojila svoj pojas ONE Championship prvakinje.

Meč se originalno trebao održati prošlog studenog, no Lee se morala povući radi stravične prometne nesreće u kojoj je gotovo izgubila život. No, nakon nekoliko mjeseci oporavka ova izuzetno popularna borkinja se oporavila te se vraća u akciju.

Lee trenutačno ima 8-0 u profesionalnoj karijeri, a pojas ONE promocije je uspješno branila dva puta. Tek joj je 21 godina.

Yamaguchi ima dvije pobjede zaredom u posljednja dva nastupa protiv Jenny Huang i Gie Iniong.

Linker
02. svibanj 2024 22:39