NAPAD NA TEŠKAŠKU TITULU

JUNIOR DOS SANTOS DO DETALJA OPISAO KAKO BI ZAVRŠILA BORBA GODINE 'Brock Lesnar nije pravi borac, on je glumac i ne može pobijediti Cormiera'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. travanj 2019. 13:26

Junior dos Santos je već rekao kako misli da Brock Lesnar ne zaslužuje napasti teškašku titulu UFC prvaka Daniela Cormiera. Ali s obzirom na svježe vijesti da promocija radi upravo na tom meču za UFC 240 priredbu Brazilac je još jednom dao svoje mišljenje o WWE zvijezdi i prognozirao njegovu borbu za pojas, piše Fight Site.

“Ne mislim da je Lesnar sposoban pobijediti Cormiera”, rekao je dos Santos u razgovoru za MMA Junkie. “Po meni on uopće nije pravi borac. On je glumac, izvođač. Ali naravno, borba je borba. On je krupan tip, posjeduje veliku snagu. Ali šanse da pobijedi Cormiera su jako, jako male.”

Dos Santosu smatra da će Cormier bivšeg prvaka poraziti na sličan način kao Derricka Lewisa. Njega je olimpijac savladao na UFC-u 230 u listopadu gušenjem s leđa u drugoj rundi upisavši svoju prvu obranu naslova.

“Cormier će imati istu taktiku, srušit će ga, izmoriti i završiti borbu. Isto kao što je to napravio Derricku Lewisu u prošlom meču.”

Lewis je također i posljednji protivnik s kojim se Dos Santos suočio u Octagonu. Bilo je to prije mjesec dana na priredbi u Kansasu gdje je Brazilac slavio tehničkim nokautom u drugoj rundi. “Cigano” je protiv Lewisa upisao treću pobjedu u nizu koja ga je smjestila na poziciju trećeg izazivača UFC-ove rang ljestvice u teškoj kategoriji.

Linker
27. travanj 2024 19:05