screenshot
VELIKI BRAZILAC

JUNIOR DOS SANTOS SANJA POVRATAK NA TRON I PROZIVA STIPU MIOČIĆA 'Želim revanš! Pobijedio me jer sam napravio grešku, on nije bolji borac od mene!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. studeni 2018. 22:38

Brazilac Junior dos Santos i dalje sanja povratak na tron teške kategorije UFC-a koji trenutačno drži Daniel Cormier. A put prema tronu vodi preko velike domaće nade Tai Tuivase, koji ga narednog vikenda čeka u Australiji, prenosi Fight site.

No, JDS kao da gleda već korak unaprijed – nakon što svlada “Bam Bama”…

“Ako se Cain vrati u kavez, bilo bi sjajno odraditi i četvrtu borbu protiv njega. Nema sumnje da bih se volio boriti protiv njega, ali volio bih se boriti i protiv Stipe Miočića ponovno. Možda čak i Alistaira Overeema. On je odradio odličan posao u posljednjem nastupu, tako da je moguće da i nas dvojica odradimo revanš. Želim se boriti i protiv njega”, izjavio je “Cigano” u razgovoru za Submission Radio u četvrtak.

Brazilac smatra da je svim UFC porazima počinio greške koje su ga koštale poraza. Ne vjeruje da je lošiji od protivnika koji su ga pobijedili…

“U mojoj glavi, ja sam taj koji je radio greške i zato izgubio. To je razlog zbog kojeg su me pobijedili. Nisu oni bolji od mene. A, ako oni misle da je to gotovo, prevarili su se. Jedini način na koji će se riješiti mene jest da napuste kavez, kao što je to Cain napravio. Tada će biti gotovo. Ako ostanu u UFC-u, moraju biti sigurni da ću doći po njih”, objašnjava Dos Santos.

U posljednjem nastupu JDS je svladao Blagoya Ivanova. Bio je to njegov povratnički nastup nakon doping skandala i suspenzije. Tuivasa, s druge strane, i dalje ne zna za pobjedu. Australac je neporažen u osam dosadašnjih profesionalnih nastupa, a najveći skalp mu je onaj Andreija Arlovskog.

Linker
04. svibanj 2024 20:33