Screenshot: Youtube

LEGENDARNI FEDOR ODRŽAO LEKCIJU IZ PONAŠANJA MCGREGORU I KHABIBU 'On bi trebao pripaziti na svoj jezik! A Khabib je trebao samo uzeti mikrofon...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. siječanj 2019. 09:23

MMA ikona Fedor Emelianenko izdvojio je nešto vremena i kako bi uoči svoje borbe s Ryanom Baderom odgovarao na pitanja koja s istom nemaju nikakve veze, ali su zato bila zanimljiva novinarima i fanovima koji prate njegovu karijeru.

Jedno od tih pitanja odnosilo se na Conora McGregora i Khabiba Nurmagomedova. ‘Trash talk’ slavnog Irca i kaos nakon UFC 229 priredbe u kojoj je glavnu ulogu odigrao neporaženi prvak radnje su u kakvima Fedora ne možemo zamisliti niti u najluđim snovima, prenosi Fight Site.

Ruski velikan već je dugi niz godina pravi primjer sportaša koji je svojim ponašanjem na borilištu, ali i izvan njega, privukao simpatije milijuna fanova i upravo je stoga bilo zanimljivo za čuti kako on gleda na sve što čine UFC-ove zvijezde.

Screenshot (YouTube)

“Meni se osobno nikako ne sviđa ono što čini McGregor. On bi trebao pripaziti na svoj jezik”, kritizirao je Fedor Conora u razgovoru za RT, a nije poštedio ni svog sunarodnjaka kojem zamjera na tome kako je postupio nakon pobjede na irskim borcem.

“Trebao je samo uzeti mikrofon i reći tko je McGregor i gdje mu je mjesto. Dojam je da je ono bio jedan emotivan odgovor na sve što se dogodilo prije toga, no, profesionalac treba ostati profesionalac, a ne tako iz sebe izbacivati emocije izvan kaveza”, komentirao je Emelianenko ukratko Khabibovo iskakanje iz kaveza i napad na McGregorovog sparing partnera Dillona Danisa.

Fedora, podsjetimo, u noći sa subote na nedjelju čeka veliki okršaj s Ryanom Baderom koji će nam donijeti pobjednika Bellatorovog teškaškog Grand Prixa!

Linker
04. svibanj 2024 00:33