screenshot
JAK NA JEZIKU

LUDI IRAC NIJE PROPUSTIO UTRLJATI SOL NA RANU ČOVJEKU KOJI GA JE PROZVAO ZMIJOM U ŽBUNJU McGregor u svom stilu: 'Tu malu zmiju sam prepoznao davno…'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. ožujak 2019. 21:17

Bivši dvostruki UFC prvak Conor McGregor nije želio propustiti utrljati malo soli na ranu čovjeku kojeg je prozvao “Zmijom u žbunju” (originalno “Snake in the grass”). Radi se naravno o dojučerašnjem prvaku u bantam kategoriji TJ Dillashawu, koji je pao na doping testu i koji je radi toga abdicirao s trona, prenosi Fight site.

Irac je u četvrtak objavio “tvit” u kojem se naslađuje nad Dillashawovom sudbinom. Pohvalio se kako je već davnih dana predvidio ovako nešto. Podsjećamo kako “Notorious” misli na 2015. godinu kada su McGregor i bivši trener TJ Dillashawa Urijah Faber bili treneri suprotstavljenih timova u “reality showu” The Ultimate Fighter.

“Vrlo davno sam već prepoznao tu malu zmiju. Ja sam novi sveti Patrick”, napisao je sada McGregor, a mi podsjećamo na savjet koji je tada dao Faberu.

“On je budala. Ne bi ga trebao puštati blizu sebe jer se radi o zmiji koja vreba iz žbunja, a to sam ti rekao i u lice direktno. Ti si ga doveo u TUF kuću misleći da ti može pomoći. Ali on je stigao tu da bi sam sebi pomogao. On je zmija iz žbunja, a ti si taj koji to mora shvatiti”, bile su točne riječi “Notoriousa”.

Dillashaw je do titule UFC prvak ponovno stigao upravo pobjedom protiv borca iz svog starog tima, iz tima Alpha Male. 2017. godine je nokautirao Codyja Garbrandta. U revanšu ga je ponovno pobijedio na gotovo identičan način. Tada se vjerovalo da je Dillashaw na vrhuncu karijere i da ga nitko ne može maknuti s trona. No, uslijedio je poraz u supermeču protiv Henryja Cejuda, a onda i pad na doping testu koji će zauvijek promijeniti njegovu karijeru.

Linker
07. svibanj 2024 08:10