Screenshot (Twitter)
BEZ DLAKE NA JEZIKU

LUDI IRAC PONOVNO NAPADA! CONOR MCGREGOR OVOG PUTA 'RASPALIO' PO MALIGNAGGIJU I KHABIBU 'Momci, znam da ste švorc, znam da ste kujice bez love'

Conor McGregor ponovno napada, ovog puta putem objave na Instagramu. Prisjetio se prepucavanja s Pauliem Malignaggiem, da bi sve završilo time da je u priču ubacio Khabiba Nurmagomedova. Na kraju su obojica prozvani kujicama bez novaca.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. siječanj 2019. 11:51

Vjerojatno ponukan špekulacijama o organizaciji boksačkog meča protiv Pauliea Malignaggia, Conor McGregor odlučio je baciti još malo ulja na vatru cijeloj priči. Na njegovom Instagramu se tako pojavila snimka njegovog susreta s bivšim boksačkim prvakom, koji je završio žestokim prepucavanjem. Bio je to njihov posljednji susret licem u lice koji su zabilježile kamere, prenosi Fight site.

Nema nikakve sumnje u to da bi njih obojica bili vrlo zadovoljni potencijalnim susretom u ringu, posebno ako on donosi obojici zanimljivu količinu novca. McGregor je uvijek takve prilike znao dobro prepoznati te ne čudi što se na ovaj način odlučio uključiti u to. No, zanimljiva je poruka koju je ispod videa ostavio.

“Pogledajmo kako to izgleda na papiru. Drag mi je Paulie Malignaggi. Ovo je naše javno prepucavanje do kojeg je dovela objava fotografije koja ga je uznemirila. Da, dobro ste pročitali, fotografija. Rekao sam mu u lice da prestane kukati i biti kujica, što je nešto što smatram onim kakav borac treba biti. Ne budi kujica, nemoj kukati.

View this post on Instagram

Let the record show. I like Paulie Malinaggi. Here is a confrontation between us regarding a picture he was upset about. Yes you heard that right. A picture. I told him here to his face. “Don’t be bitching.” Common knowledge I would think for a fighting man. Don’t be a bitch, bitching. The same thing I said to khabib at the end of round 3. My round. Don’t be bitching! Every single round bitching to the referee. He was even bitching in the fourth round from mount position. It baffled me. If anyone should have been saying anything to the referee, it should have been me in that 1st round. That round he held onto my legs for four minutes straight. With zero activity. But a fight is a fight who gives a fuck. Crying to the referee like a proper bitch. I was trying to dig my fingers into his Adams Apple. Many individuals in the fight business, I have learned lately, are absolute bitches. I know you’s are broke boys. But don’t be broke bitches.

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Jednako to sam rekao Khabibu na kraju treće runde, moje runde. Svaku rundu je bio kukao sucu, čak i u četvrtoj dok je bio u “mount” poziciji. Ako je netko u toj borbi trebao nešto reći sucu, onda sam to bio ja u prvoj rundi. Četiri minute držao je moje noge uz nula aktivnosti. No, borba je borbai jebe mi se za to. Sucima plaču samo prave kujice. Ja sam pokušavao zabiti svoje prste u njegovu adamovu jabučicu.

Mnoge osobe u borilačkom poslu, što sam u posljednje vrijeme shvatio, su apsolutne kujice. Momci, znam da ste švorc, znam da ste bez love, ali nemojte biti kujice bez love”, napisao je Conor u objavi za koju je naoko teško pronaći motivaciju, kao i to zašto se odjednom opet uhvatio Khabiba Nurmagomedova. No, sve ima svoje objašnjenje.

Ovaj sam kraj je za Conora nekako postao svojstven i sve je sličniji jednom drugom sportašu koji se s većinom drugih uspoređuje na račun novca koji je zaradio. Naravno, riječ je o Floydu Mayweatheru. Čini se da je Conor iz meča s njim pokupio neke “manire” po kojima je “Money” postao poznat. I ovo je sigurno samo strateški potez ispitivanja publike koliko su zainteresirani za potencijalni meč protiv Malignaggia, a i Khabib je tu završio s razlogom. Uopće ne sumnjamo u to da je svaki potez Conora McGregora odrađen strateški. Jer da nije, ne bi ni on danas bio tu gdje je.

Linker
05. svibanj 2024 00:51