REUTERS
PROMAŠAJ GODINE

MCGREGOROVO LUDILO TOTALNO POREMETILO UFC-OV TAJNI PLAN Propala je borba godine i nova prilika za uzimanje stotina milijuna - po 'posebnim pravilima'!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. travanj 2018. 14:37

Omar Al Raisi, glavni urednik The Sports Journala, podijelio je bombastičnu insajdersku informaciju, piše Fight Site.

Prema njegovim saznanjima, proteklog smo vikenda konačno trebali saznati konkretne informacije oko iduće borbe Conora McGregora, a samim time i MMA debija najveće boksačke zvijezde posljednjeg desetljeća – Floyda Mayweathera Jr-a.

Al Raisi je u nizu Twitter objava otkrio da bi njihov revanš trebali gledati u oktogonu, ali pod izmijenjenim pravilima.

Naime, Mayweather i McGregor navodno bi u oktogonu nosili 4 uncne rukavice, meč bi se održao u lakoj kategoriji i to u pet petominutnih rundi. Prema dogovoru, udarci nogama, rušenja, koljena i laktovi bili bi zabranjeni, a neke stvari, poput klinča, ipak bi bile dozvoljene.

Certified Killa vs Certified Bitch

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

Promociju meča bi zajedničkim snagama odradili Mayweather Promotions, UFC i McGregor Entertainment.

Vodeća MMA promocija je prema nekim izvorima taj meč trebala najaviti na press konferenciji koja se proteklog vikenda održala nakon vaganja za UFC 223, ali McGregorovo divljanje po New Yorku stvorilo je neočekivane probleme zbog kojih je sve odgođeno za neku drugu prigodu.

Podsjetimo, Irac i Amerikanac prvi put su se obračunali 26. kolovoza prošle godine, a pobjeda u ringu prekidom u 10. rundi pripala je neporaženom boksačkom prvaku.

Linker
18. svibanj 2024 09:50