screenshot twitter
ČUDNO PRAVILO

MIRKO FILIPOVIĆ SE VRATIO U ZAGREB OZLIJEĐEN Iako je meč trajao svega jednu minutu, ostavio je posljedice

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. siječanj 2018. 09:17

Iako je meč trajao tek nešto više od jedne minute, a on je iz njega izašao kao uvjerljivi pobjednik, Mirko Filipović se iz Japana vratio s nezgodnom ozljedom koju je zaradio protiv Kohsake.

Legendarni borac je novinarima na aerodromu u Zagrebu otkrio da je prilikom jednog udarca uspio ozlijediti šaku. Razlog je čudno pravilo prema kojem borci u RIZIN-u gotovo da i ne smiju bandažirati ruke prije nego što navuku rukavice, piše Fightsite.

“Ne dozvoljavaju bandažiranje ruku i to nam ne pomaže. Tek dva kruga s tom malom gazom, rukavice su premale i šaka je gola. To nema nikakvog smisla. Time samo ugrožavaju ruke boraca. Ne znam zašto je to tako”, požalio se Filipović.

Za sada se ne zna koliko je ozbiljna Mirkova ozljeda i koliko će mu trebati da se vrati u puni trening.

Cro Cop je otkrio da će možda u u RIZIN-u odraditi čak dvije borbe prije one završne u Saitama Super Areni na Staru godinu 2018.

“Sljedeći meč je trbao biti u travnju, ali su ga pomaknuli za svibanj. Predugo mi je čekati do desetog mjeseca, ali još uvijek ne znam sve termine borbi”, otkriva Mirko.

Filipović svakako ima mnogo razloga za zadovoljstvo nakon ovog novogodišnjeg “izleta” u Japan. Uvjerljivo je svladao svog protivnika za tek nešto više od jedne minute, produljio je niz nepobjedivosti na nevjerojatnih osam mečeva te je prvi put na jedan meč vodio svog sina Ivana.

Tek će mu ova ozljeda ruke malo pokvariti savršen početak 2018. godine!

Linker
04. svibanj 2024 04:10