Screenshot: YouTube
ON IMA PLAN

NAJLJUĆI PROTIVNIK OTKRIO KAKO ĆE KAZNITI BAHATOG MCGREGORA! Ne želim ga završiti rano, natjerat ću ga da plati za sve što se dogodilo!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. srpanj 2018. 22:06

Sad kad je Conor McGregor riješio svoje probleme sa zakonom UFC konačno može početi s realizacijom velikog dvoboja između McGregora i prvaka lake kategorije, Khabiba Nurmagomedova, piše Fight Site.

Nurmagomedov je pojas osvojio u travnju na UFC-u 223 u New Yorku pobijedivši Ala Iaquintu jednoglasnom odlukom sudaca. Dan ranije, McGregor je sa skupinom prijatelja napao autobus koji je prevozio borce, uključujući Nurmagomedova.

Iako je u incidentu ozlijeđeno nekoliko ljudi, Irac je sa sudom sklopio nagodbu, no Khabib ne planira biti tako milostiv ako se jednog dana konačno sretnu u Octagonu.

“Moja plan je natjerati ga da se bori”, rekao je Khabib gostujući na Q&A-u u Kanadi gdje se noćas održava UFC on FOX 30 priredba.

“Natjerati ga da se bori, izmoriti ga, i natjerati ga da odustane. To je moja strategija. Ne želim ga završiti rano. Želim ga natjerati da plati za sve što se dogodilo. Znate, ne mogu vjerovati da ćemo se konačno boriti. Ne mogu vjerovat. Čekam potpisivanje ugovora i lokaciju gdje ćemo se boriti.”

Nurmagomedov je u profesionalnoj MMA karijeri još uvijek neporažen te je trenutno na impresivnom omjeru 26-0. Dagestanac vjeruje da će neporažen ostati i u borbi protiv McGregora kojeg vidi kao nekompletnog borca sa samo jednim pravim oružjem s kojim može ozbiljno zaprijetiti u kavezu.

screenshot youtube

“Nemoguće je (da me pobijedi). Ne stvarno, mislim da nije moguće. Ja mislim ovako. Ako ga pokušam srušiti i on se bude dobro branio, pokušat ću još sto puta. Što će on napraviti? Nema on kondiciju, nema hrvanje, nema parter. Kada je umoran, on nema srca. Što će se dogoditi? Jedino što ima je ta lijeva ruka. Slažem se da jako dobro udara lijevom rukom. Ali što će napraviti?

“Skratit ću distancu i pokušat ću ga srušiti sto puta. I to će biti drugačija borba. Ljudi misle da me može pobijediti ako se budem borim borio kao protiv Iaquinte. Ali morate pogledati sve moje borbe, sve su različite. Kad sam se borio protiv Barboze, dos Anjosa, Johnsona, svaki put je bilo drugačije. I vidjet ćemo. Vidjet ćemo.”

Linker
07. svibanj 2024 08:19