YouTube screenshot
ENFANT TERRIBLE

NAJTALENTIRANIJI I NAJKONTROVERZNIJI UFC BORAC NAJAVIO: 'Utišao sam već hrpu kritičara, a budite spremni za borbe od kojih će vam vilica pasti!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. siječanj 2019. 14:21

Borac kojeg mnogi već godinama smatraju najvećim talentom slobodne borbe krajem prosinca se ponovno uspeo na tron UFC-ove poluteške kategorije završivši Alexandera Gustafssona tehničkim nokautom u drugoj rundi glavne borbe UFC 232 priredbe, prenosi Fight Site.

Iako se u posljednjih pet godina zbog suspenzija i problema sa zakonom borio manje nego što je vjerojatno planirao, Jones je u najnovijoj objavi na Instagramu podijelio fotografiju trenutka odmah nakon osvajanja upražnjene titule i u komentaru dao svima do znanja da najbolje od njega tek slijedi.

“Podsjetnik na UFC 232 na kojem sam stišao hrpu kritičara i svijetu pokazao da sam u zadnjih pet godina samo rastao i napredovao, čak i unatoč svim problemima i neaktivnosti. Dame i gospodo, ja sam tek sada na vrhuncu forme. Ove godine budite spremni za borbe od kojih će vam vilica pasti.”

Jones je čini se odlučio pokušati barem djelomično nadoknaditi izgubljeno vrijeme pa je tako iduću obranu naslova dogovorio već za ožujak, samo tri mjeseca nakon osvajanja titule. Na UFC-u 235 “Bones” bi snage trebao odmjeriti s Anthonyjem Smithom, naravno ako mu komisija u Nevadi odobri licencu.

Linker
06. svibanj 2024 03:35