Steve Marcus / REUTERS
SLUŽBENO POTVRĐENO

NITKO TO NIJE OČEKIVAO Najbogatiji sportaš svijeta vraća se iz mirovine po drugi put, ime njegovog suparnika apsolutno je iznenađenje

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. studeni 2018. 10:27

Američki boksač Floyd Mayweather Junior (41) opet se vraća u ring. Najbogatijem sportašu svijeta ovo će biti drugi povratak iz mirovine, a suparnik će mu biti kickbokserski wunderkind Tenshin Nasukawa (20) u Japanu 31. prosinca.

Peterostruki bivši svjetski boksački prvak pobijedio je Conora McGregora u kolovozu 2017. godine i poboljšao svoj omjer u karijeri na savršenih 50-0.

U posljednje vrijeme razgovaralo se o Mayeratherovoj potencijalnoj borbi protiv UFC-ovog prvaka Khabiba Nurmagomedova ili boksača Mannyja Pacquiaoa, ali na kraju je iznenađujuće dogovorena borba protiv Nusakawe. Pravila ove borbe pod okriljem RIZINA još nisu određena.

"Želio sam nešto drugačije. Želim pokazati svoje vještine izvan SAD-a u posebnoj borbi. Želim pružiti ljudima ono što traže, krv, znoj i suze", rekao je Mayweather.

"Bila je to iznenađujuća ponuda, ali prihvatio sam bez oklijevanja", objasnio je Nasukawa, koji u karijeri ima 27-0 omjer u kickboxingu i 4-0 u MMA-u.

Linker
25. travanj 2024 04:17