Screenshot: Youtube
NE ODUSTAJE

NOVI POVRATAK BIVŠEG UFC-OVOG PRVAKA IZ MIROVINE 'Vjerojatno ću se ponovno boriti u listopadu. Moje tijelo je netaknuto i dalje sam brz'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. travanj 2019. 13:37

Teško je uopće nabrojati koliko je puta legendarni bivši UFC prvak Tito Ortiz (44) otišao u borilačku mirovinu i onda se vratio iz nje. To je upravo učinio još jednom!

U razgovoru za TMZ Sports, danas borac bez ugovora za bilo koju promociju je potvrdio da bi ga ponovno trebali vidjeti u akciji. I to u vrlo vjerojatno u listopadu. No, “People’s champ” nije potvrdio u kojoj bi se promociji trebao boriti i tko bi mu trebao biti protivnik, prenosi Fightsite.hr.

Podsjećamo kako je posljednji nastup odradio u listopadu 2016. godine na prvoj MMA priredbi “Golden Boy” organizacije Oscara De La Hoye. Protivnik u meču koji je naišao na salve kritika mu je bio kolega veteran Chuck Liddell.

“Vjerojatno ću se ponovno boriti u listopadu. Nakon što sam se borio protiv Chucka prošle godine, mislio sam da će mi to biti posljednji nastup”, priznao je Ortiz, a zatim je dodao:

“Ali moje tijelo je netaknuto, i dalje sam vrlo brz, sve je sjajno. Spariram i to dobro, treniram i dalje na najvišoj razini. Zašto ne bih odradio još jednu čisto za zabavu?”

Ili za novac, zar ne? Upravo je vjerojatno novac vjerojatno najveći motivator danas 44-godišnjeg sportaša. Iako već ima ideju tko bi mu trebao biti protivnik Ortiz je nije otkrio u ovom intervjuu.

“Imam već protivnika za meč. Siguran sam da će biti zabavno kada mu objavim ime. Ne mogu vam reći tko je u ovom trenutku”, zaključio je Ortiz.

Kao što smo naglasili na početku teksta, ne zna se hoće li ovaj nastup biti u organizaciji “Golden Boya” i Oscara De La Hoye. Prvi event je u svakom smislu bio priličan podbačaj. Osim očajne prodaje PPV prijenosa, niti mečevi nisu oduševili MMA fanove. Unatoč tome De La Hoya je najavio nove evente u budućnosti.

Linker
02. svibanj 2024 06:48