Screenshot: Youtube
FEDOR vs BADER

ODBROJAVANJE DO VELIKOG BELLATOROVOG SPEKTAKLA Još pet dana do borbe: 'Ne možeš predvidjeti Božji put, ali drago mi je da je ovo moj put'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. siječanj 2019. 14:00

Idućeg vikenda održava se Bellator 214 event, s finalnom borbom teškaškog Grand Prix turnira, između Ryana Badera i Fedora Emelianenka. Tako je ispred nas druga epizoda Countdown najave u kojoj pratimo ova dva velika borca, piše Fightsite.hr.

“Ne možeš predvidjeti Božji put, ali drago mi je da je ovo moj put”, rekao je Fedor Emelianenko na početku ove epizode najavnog dokumentarca pred njegovu borbu protiv Ryana Badera. I uistinu je to jedna nevjerojatna priča danas 42-godišnjeg šampiona koji će u subotu odraditi možda i posljednju borbu u svojoj velikoj karijeri. Ali ta borba mu je sigurno jedna od najvažnijih.

Osvajanjem Bellatorovog turnira, ali još više pobjedom nad borcem kao što je Ryan Bader, Fedor Emelianenko ostavio bi taj toliko bitan trag u Americi. Tri poraza u nizu, koja je na američkom tlu svojedobno doživio, i danas su najveća mrlja njegove velike karijere. Svojevrsno iskupljenje moglo bi se dogoditi u subotu.

No, s druge strane će Fedor imati možda i najboljeg borca u cijelom Bellatoru. Ryan Bader je u najboljim godinama za jednog teškaša te pojasa poluteške kategorije namjerava dodati i teškaški. Prva dva ispita apsolvirao je bez većih problema, no iskustvo koje Fedor unosi u njihovu borbu uvijek može biti prevaga.

Još samo pet dana ostalo je do nove velike MMA borbe!

Linker
03. svibanj 2024 05:21