REUTERS/Steve Marcus
TEMA O KOJOJ SE PRIČA

OGORČENI BORCI SA SVIH STRANA SVIJETA RAZOTKRILI OSRAMOĆENU ZVIJEZDU 'On je na toliko kokaina da je izgubio pamet! Čovjek ne zna gdje se nalazi!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. travanj 2018. 19:28

Prije samo 24 sata se špekuliralo hoće li se uopće Conor McGregor pojaviti u Brooklynu na UFC-u 223 i tako uživo svjedočiti svom detroniziranju s pozicije kralja lake kategorije. 24 sata kasnije UFC 223 je ostao bez tri dvoboja, dva borca su ozlijeđena, a Conor McGregor se nalazi u policijskom pritvoru.

Nitko više ne priča o tome može li Max Holloway protiv Khabiba Nurmagomedova ili o tome kako će se u revanšu postaviti Joanna Jedrzejczyk. “Notorious” je u potpunosti uspio – svu pažnju borilačke javnosti je skrenuo na sebe. No, uz kakve posljedice?

To se pitaju i mnogi akteri MMA svijeta koji su na društvenim mrežama komentirali divljački napad na autobus s UFC borcima, piše Fightsite.hr.

Jednoglasna ocjena jest da se radi o suludom činu koji je sramota za slobodnu borbu i UFC. Neki su uvjereni da je McGregor na kokainu i da je to razlog zbog kojeg gubi kontrolu, a mnogi vjeruju da je namjerno izazvao incident kako bi izbjegao eventualni meč protiv Nurmagomedova u budućnosti.

Evo nekih od reakcija:

Justin Gaethje:

“Conor McGregor je komad govna.”

Tony Ferguson:

“Vratite me u akciju! Mrzim sjediti na klupi, pogotovo sada kada se događa svo sranje s McNuggetsom i njegovom ekipom. UFC i fanovi me trebaju.”

Daniel Cormier:

“Prizemljite avion, uhitite ga, dopremite ga do arene u subotu i natjerajte da se bori protiv Khabiba. To bi mu bila istinska kazna.”

Rafael Dos Anjos:

“Vrijeme je da UFC počne promovirati neke prave ljude, borce koji mogu biti primjer djeci i novim generacijama. Koji također mogu biti dobri za imidž kompanije.”

Kevin Lee:

“Čekajte da se ja pojavim ujutro u New Yorku. Volio bih da Conor baci nešto prema meni…”

Dan Hardy:

“Za nekoga tko priča koliko novca želi za sljedeći nastup, pojaviti se ovako i napraviti kaos mi se čini kao loš poslovni potez. Posebno, ako ti ukinu licencu. Ili je to dio plana?”

Joe Duffy:

“Dana, daj mi objasni kakav je ovo primjer bilo kojem djetetu, posebno u zemlji koja je uložila toliko novca u sport. On je sramota!”

James Vick:

“LOL. Pa naravno da je na drogama. McGregor je na toliko kokaina, da je izgubio pamet. Ne zna niti gdje se nalazi.”

Kenny Florian:

“Novac i slava vas mogu promijeniti brzo i na vrlo čudan način.”

Carla Esparza:

“Ovaj čin Conora McGregora je nešto najodvratnije što sam ikada vidjela od MMA borca. Bila sam tvoj fan, nisam više. Srami se.”

Ricardo Lamas:

“Odvratno. Moramo se riješiti ovakvih budala.”

Chas Skelly:

“Meni se čini da Conor pokušava ishoditi suspenziju. Čini se da izbjegava Khabiba…”

Linker
17. travanj 2024 03:35