Screenshot: Instagram
OZLJEDA NA RADU

POPULARNI 'KIBORG' IGNORIRAO DOKTORE, PA ŠOKIRAO SRBIJU STRAVIČNOM OBJAVOM 'Nažalost, oko nije izdržalo... Ostao sam poluinvalid'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. prosinac 2016. 14:56

Veteran srpske i regionalne borilačke scene, Dušan 'Cyborg2' Džakić proteklog je vikenda u Podgorici ubilježio novu profesionalnu MMA pobjedu, ali i doživio tešku ozljedu zbog koje mu prijeti kraj karijere.

29-godišnji Džakić je nastupao u svim najboljim regionalnim promocijama, a na kraju je teško nastradao na MFC 4 priredbi i to u meču protiv sunarodnjaka Slađana Dragišića.

Džakić je na instagramu objavio fotografiju stravične ozljede oka koje je operirao prije meča, a onda ponovno pretrpio udarac koji bi ga mogao koštati karijere.

Pobedio. Hvala #best#mma

Fotografiju objavljuje OWNER Fitness club ZEMUN (@dusan_dzakic)

"Nažalost operirano oko nije izdržalo. Srce hoće da se borim što prije, tijelo ne dopušta. S obzirom da sam poluinvalid, zbog previše borbi i agresivnog stila moramo otići na dužu pauzi i rehabilitaciju zdravlja. Neko vrijeme me nećete gledati u ringu. Ali hej, ne očajavam, poruka na zidu sobe i u licu je ista. Sve vas volim”, napisao je Kiborg na Instagramu uz objavu uznemirujuće fotografije.

Podsjećamo, srpski je borac već jednom objesio rukavice o klin, također zbog ozljede oka, ali je ignorirao savjete doktora te se vratio u ring.

Linker
17. svibanj 2024 07:02