McGregor
 Matthew Lewis/Getty Images / Getty Images
'TO JE BILO JOŠ PRIJE PAR TJEDANA'

POZADINA ODLUKE KOJA JE ŠOKIRALA BORILAČKI SVIJET! VELIKI ŠEF OBJASNIO ZAŠTO ODLAZI CONOR MCGREGOR 'Bio sam iznenađen, odakle mu je to došlo!?'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. ožujak 2019. 11:59

Dana White je u potpunosti otkrio karte u ekskluzivnom intervjuu za TMZSports povodom umirovljenja njegove najveće zvijezde Conora McGregora. Predsjednik UFC-a je priznao kako mu je prije nekoliko tjedana Irac poslao sms poruku u kojoj traži dio vlasništa kompanije koja stoji iza UFC-a, a da mu je on odgovorio – “Znaš da se to nikada neće dogoditi!”, prenosi Fight Site.

“Bio sam iznenađen, to je došlo niotkuda. Mnogi su rekli da su zapeli pregovori, ali pregovora zapravo nije bilo. Vidio sam izjavu koju je rekao u Chicagu, to sam vidio, poslao mi je poruku i iskeno… s Conorom nikada do sada nisam imao loš razgovor”, krenuo je tumačiti White što se dogodilo i zašto je “Notorious” najavio odlazak u mirovinu.

Tada je White javno otkrio prvi puta da Irac traži dio vlasništva kompanije koja stoji iza najveće MMA promocije na svijetu.

“Rekao mi je da se osjeća kako bi trebao biti suvlasnik dijela kompanije, a ja sam mu odgovorio – ‘Conore, znaš da se to nikada neće dogoditi.’ Ali to je bilo prije par tjedana”, otkriva.

U nastavku razgovora White ponavlja kako već više od godinu dana govori o tome da McGregor ima dovoljno novca da je miran do kraja života i da njegovo umirovljenje zapravo ne bi trebalo biti šokantno.

“Njegov viski ubija trenutačno, siguran sam da će biti uspješan u bilo čemu s čime će se baviti”, dodaje White.

“Meni se čini da McGregor i dalje želi dio kompanije, Dana”, sugerirao je novinar TMZ-a, na što je White odgovorio potvrdno.

“Siguran sam da je to slučaj, vjerojatno je to slučaj. Ali Conor nikada jasno to nije rekao, nikada nismo sjeli i on mi nije rekao razloge zašto bi to trebalo biti tako. Razgovarali smo preko poruka, znate da ga volim, on ima gomilu novca, to je njegova odluka. Ja je podržavam.”

“Ako hoćeš biti vlasnik dijela kompanije, moraš izvaditi novac. Moraš kupiti dio kompanije. Tako to funkcionira. Ako želiš kupiti dio UFC-a u ovom trenutku, procjena vrijednosti je jako velika”, jasan je Dana White.

Hoće li UFC preživjeti bez Conora McGregora?

“Slušam to već 20 godina. Slušam to kada svaka zvijezda ode, slušao sam to kada je Ari kupio kompaniju, da je previše platio, slušam to svaki dan. Lijepo je imati zvijezde poput GSP-a ili Ronde Rousey, ali doći će drugi iza njih…”, zaključuje predsjednik UFC-a.

Linker
27. travanj 2024 16:10