REUTERS
ČUDNA PRIČA

PROPAO SASTANAK WHITEA I MCGREGORA U LIVERPOOLU 'Nismo se vidjeli još od New Yorka. Tako da, kako se nismo niti vidjeli, nismo niti pričali. Ništa.'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. svibanj 2018. 14:02

Predsjednik UFC-a Dana White posljednjih nekoliko godina rijetko osobno pohodi priredbe svoje kompanije u Europi. S obzirom na ogroman broj evenata, čelnik elitne promocije je uglavnom viđen samo na velikim PPV eventima i to uglavnom u SAD-u.

No, jučer je bio prisutan osobno na Fight Night priredbi u Liverpoolu što je neobičan slučaj. Ipak za to ima vrlo pragmatičan razlog – sastanak s Conorom McGregorom i dogovor o planovima za budućnost, piše Fight Site.

Nakon što je odradio ili nije odradio sastanak sa svojom najvećom zvijezdom, White je na press konferenciji novinarima dao par informacija. Ali tek njih nekoliko…

“Conor i ja se moramo naći u Las Vegasu. Nismo se vidjeli još od New Yorka. Tako da, kako se nismo niti vidjeli, nismo niti pričali. Ništa. Moramo se uskoro vidjeti”, otkrio je White novinarima tako praktički potvrdivši da je njegov let u Liverpool bio bezrazložan. Očito se sastanak nije niti dogodio ili nije prošao najbolje…

“Što će se dogoditi s njim ovisi o raspletu situacije u New Yorku u lipnju. Ne možemo ništa planirati bez da se riješi ta situacija u lipnju”, dodaje čelnik elitne promocije.

Irca u akciji nismo vidjeli još od meča protiv Eddieja Alvareza 2016. godine. U 2017. je odradio tek boksački meč protiv Mayweathera nakon čega je obećao brz povratak u Octagon. To se nikada nije dogodilo pa se ispostavilo da je “nasamario” svog poslodavca. No, s obzirom na pat poziciju u kojoj se nalaze jer očito ne mogu bez svoje najveće zvijezde, vlasnici UFC-a su spremni na bilo što. Pa i na ponižavanja poput ovoga u kojem predsjednik kompanije odleti u Liverpool na sastanak koji se ne dogodi.

“Siguran sam da se Conor želi ponovno boriti i prilično sam siguran da je meč protiv Khabiba ono što on želi. Tako da da, treba bivjeti što će se dogoditi”, zaključio je White ponovivši ono što je više puta već rekao.

Dojam je da čelnik UFC-a ne zna uopće je li McGregor spreman za povratak u Octagon, a tek onda stižu problemi kao suđenje u New Yorku i pregovori oko ugovora koji će udobrovoljiti “Notoriousa”.

Linker
06. svibanj 2024 02:02