Screenshot / Instagram
PRIPREME U MIAMIJU

PROVJERITE CIJENE ULAZNICA ZA MEČ U ARENI, JOŠ 3 TJEDNA DO SPEKTAKLA! Naš brončani Olimpijac odradit će prvu profesionalnu borbu ispred svoje publike

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. kolovoz 2018. 19:17

Samo nas tri tjedna dijele do prvog profesionalnog meča koji će naš brončani Olimpijac Filip Hrgović odraditi ispred svoje publike.

8. rujna će u zagrebačkoj Areni pokušati stići do pojasa interkontinentalnog prvaka u meču s Englezom Garyjem Cornishem. “Hrga” se ovih dana naporno sprema za svoj šesti profesionalni meč u američkom Miamiju, prenosi Fight Site.

Ulaznice za boksačku priredbu u organizaciji uglednog Sauerland Boxinga su već u prodaji, a mogu se kupiti preko sustava Eventim.

Cijene se kreću od 110 kuna za mjesto na gornjim tribinama Arene, pa sve do 1190 za VIP Platinum Circus uz sami ring.

Prosječna cijena ulaznice za donji dio tribine je 210 kuna.

Ovo su malo više cifre od onih koje je UFC postavio kada je došao u Zagreb prije dvije i pol godine. Tada su se najjeftinije karte prodavale za 95 kuna, a one najskuplje za 800. S obzirom da je UFC ipak privukao i mnogo gledatelja iz čitave Europe koji su stigli u hrvatsku metropolu vidjeti Dos Santosa i Rothwella, dojam je da će organizatori boksačkog eventa trebati mnogo sreće i agresivnog marketinga ukoliko žele prodati solidan broj karata za Arenu. Kapacitet zagrebačke ljepotice za ovakve prigode iznosi oko 15 tisuća sjedećih mjesta.

Pregled svih cijena ulaznici možete vidjeti na ovom LINK-u.

Linker
14. svibanj 2024 19:24