Screenshot / Instagram
ODGOVOR NA PROVOKACIJU

S NJIMA NEMA ŠALE! OTAC UFC-OVOG PRVAKA ZAPRIJETIO NAJVEĆOJ ZVIJEZDI BORILAČKOG SPORTA 'Neke stvari namjerno propustimo, ali ništa ne opraštamo'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. rujan 2018. 20:16

Dagestanci nisu ljudi s kojima se možete šaliti. A posebno ne s glavom obitelji UFC-ovog prvaka u lakoj kategoriji Abdulmanapom Nurmagomedovim.

U recentnom intervjuu za ruske medije koji je preveo RT.com, Khabibov otac je poručio Conoru McGregoru da uvrede koje je izrekao na njegov račun neće biti zaboravljene.

Podsjećamo kako je Irac prošlog mjeseca u jednom intervjuu Khabibovog oca Abdulmanapa nazvao “strašljivom kukavicom”, što je ovaj očito zapamtio i negdje u svojoj glavi zabilježio.

U intervjuu s Azamatom Bostanovim je rekao:

“Mentalno nam se ne može uvući pod kožu i ući u glavu. U tom pogledu stojimo čvrsto s nogama na zemlji. Čak neke stvari namjerno propustimo i ne želimo komentirati.”

“Ali ništa ne opraštamo. Kavez i borba su i dalje ispred nas i za Conora i za Khabiba”, dodaje Khabibov otac znakovito.

Abdulmanap je dodatno naglasio kako je McGregor samo u ovom trenutku njihov fokus, ali ukupno gledano samo jedna stepenica na putu UFC prvaka. Spominje Tonyja Fergusona i Georgesa St. Pierrea kao buduće protivnike na koje će se kasnije fokusirati i koji su im u sportskom smislu prioriteti.

“Kada govorimo o ‘hypeu’, o novcu, o tome da možemo zaključiti jednu eru Conora McGregora, za nas je to izazov. Ali ako govorimo isključivo o sportu, onda je za nas prioritet meč protiv Fergusona. To bi bilo 11-0 za Khabiba u UFC-u. Ali taj meč se još uvijek nije uspio realizirati.”

“GSP nikada nije bio poražen u velter kategoriji kada je bio prvak. Vratio se i uzeo je pojas Michaelu Bispingu u srednjoj. To je uvijek bio meč iz snova za nas. Pratim ga jako dugo vremena, on je član Kuće slavnih. Toliko toga je pokazao i donio ovom sportu”, zaključuje Khabibov otac.

Linker
28. travanj 2024 07:52