Screenshot: Facebook
NA MJESTU NAJVEĆE SREĆE

SADA SE SVE ZNA - POSEBNA POSLASTICA MIRKA FILIPOVIĆA ZA NAVIJAČE Evo kada i po kojim pravilima legendarni Cro Cop ponovno ulazi u ring

Piše: Edi DžindoObjavljeno: 22. prosinac 2017. 16:35

Konačno je točno određeno kad će se Mirko Filipović vratiti u ring. Već je odavno poznata informacija da će se naš najbolji MMA borac u povijesti boriti protiv četiri godine starijeg Japanca Tsuyoshija Koshake za japansku RIZIN organizaciju, no za razliku od prošle godine, nikakav turnir ovog puta nije u igri.

Borba se na popisu eventa tretira kao posebna poslastica, što nikako ne čudi jer svi dobro znamo koliko je Cro Cop cijenjen u Zemlji Izlazećeg Sunca.

Borba je na rasporedu 31. prosinca, a cjelokupni program na Staru godinu započinje u 15 sati po lokalnom vremenu ili u 8 sati ujutro po našem vremenu. Borba Mirka i Koshake deveta je borba na rasporedu, što znači da bi Cro Cop i Koshaka otprilike trebali biti u ringu između 11 sati i podneva po našem vremenu.

Valja napomenuti da će se borba odviti po posebno određenim trajanjima rundi. Prva runda će trajati deset minuta, dok će druga i treća trajati normalno, po pet minuta, naravno, ako Filipović i Koshaka do njih uopće i dođu.

Podsjetimo, Mirko je posljednji put u ringu bio upravo u Rizinu, kad je slavio na Openweight Grand Prix turniru tijekom kojeg je redom svladao Hyun Man Myunga, King Moa, Baruta Kaita te Amira Aliakbaria. Na istom turniru je nastupio i Koshaka koji je u četvrtfinalu izgubio upravo od Kaita kojeg je Mirko svladao odmah nakon toga u polufinalu.

Linker
03. svibanj 2024 07:15