Screenshot
PLANET HRVATSKA

SLAVNI BORAC NA ZANIMLJIV NAČIN PROKOMENTIRAO ODLAZAK CRO COPA U MIROVINU 'Mirko Filipović se umirovio. Ne znam je li to dobra ili loša vijest'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. ožujak 2019. 13:57

Chael Sonnen je na vrlo zanimljiv način prokomentirao umirovljenje Mirka Filipovića, uz nemogućnost odluke smatra li to dobrom ili lošom vijesti, prenosi Fight Site.

Sonnen je Mirku Filipoviću posvetio video na svom Youtube kanalu, a tema je bila umirovljenje borilačke legende. Sve je započeo vrlo zanimljivom mišlju o tome što je umirovljenje došlo tako naglo. Posebno jer je u najboljem pobjedničkom nizu u cijeloj karijeri.

“Mirko Filipović se umirovio. Ne znam je li to dobra ili loša vijest. Vrijedi spomenuti kako je prošlu borbu izgledao sjajno. Imao je moždani udar i doktori su mu rekli da se više ne treba boriti. Cro Cop je to prihvatio i rekao da je imao sreće te da neće više dozvoliti Scottu Cokeru i drugima da mu ugovore borbu”, prokomentirao je Sonnen, koji se s Mirkom kratko podružio tijekom posljednjeg Bellator eventa na kojem je Cro Cop nastupio. Onda se Sonnen okrenuo na to kako se osjećao u trenucima kad je to saznao:

“Dio mene je, a vjerujem i veliki dio vas, zahvalio Bogu nakon te vijesti. Ali, istovremeno to nije mogla biti jedina pomisao. Kao borilački fan ne možeš pobjeći od misli da više nikad nećeš gledati Cro Copa. To je mač s dvije oštrice. Mislim da je to zapravo kompliment Mirku. Da je njegova karijera, njegova prisutnost i njegov stil nešto za što fanovi nisu spremni da im se tako naprasno oduzme.”

Naravno, zdravlje je ipak na prvom mjestu i Chael je zaključio kako je ovaj donio dobru odluku.

“Mi bi trebali ovdje govoriti o zdravlju i drago mi je da će Mirko biti dobro. On ima jedno posebno mjesto u ovom sportu. Kasne 90-i početak 2000-tih, nevjerojatno je ono što je on tada radio. Nadam se da će i dalje ostati u sportu, dolaziti na evente i sudjelovati u njima na neki način, jer ljudi ga vole vidjeti.”

Linker
09. svibanj 2024 09:34