screenshot youtube
KAKVA ĆE TO BORBA BITI

SPEKTAKL KAKAV SU LJUBITELJI MMA-A MOGLI SAMO SANJATI Ortiz izašao iz mirovine za treći nastavak jednog od najvećih rivalstava u povijesti MMA-a

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. svibanj 2018. 18:50

Tito Ortiz u kasnim je sinoćnjim satima odlučio preko Instagrama objaviti da službeno izlazi iz mirovine kako bi fanovima mogao priuštiti treći susret sa svojim velikim rivalom, a nekoć prijateljem – Chuckom Liddellom, prenosi Fight site.

“The Huntington Beach Bad Boy” poručio je kako je upravo to borba na koju fanovi čekaju, a usput je ukazao i na to da bi meč mogao organizirati bivši boksački prvak, a danas promotor koji polako ulazi s poslom ulazi u MMA vode – Oscar De La Hoya.

Podsjetimo, još je prije tjedan dana vlasnik “Golden Boy” promotorske kuće otkrio kako se u MMA biznis planira upustiti s bivšim prvakom Liddellom. I to pod banerom “Golden Boy MMA”.

I want to give the fans the fight they have been waiting for #TitovsChuck3 #Redemption thanks to @primetime360esm with @get_repost Tito Ortiz is officially out of a year long retirement. While on @BitetheMic with @MikeTyson and @Tattootheone Tito was asked if he was going to fight @chuckliddell -Tito replied why doesn’t @OscarDeLaHoya @GoldenBoyBoxing get into #MMA and promote the fight. Oscar should promote it and give the fans what they want Tito Ortiz vs Chuck Liddell 3. @primetime360esm #goldenboymma #moneyfight #megafight #badblood #titovchuck3 #4thefans #Mexico #USA #Brazil #Canada #Japan #UK #Australia #Africa #China #Europe #Germany #Russia #ufc @espn @foxsports @sportscenter @cbssports @sportscenter @sportsillustrated

A post shared by titoortiz1999 (@titoortiz1999) on

Ortiz je nedavno i raščistio sve s Bellatorom te je Scott Coker potvrdio da više nije pod ugovorom s njima.

Podsjetimo, 43-godišnji Tito je u mirovinu otišao nakon što je u siječnju prošle godine gušenjem svladao Chaela Sonnena na Bellator 170 priredbi. S druge strane, pet godina starijeg ‘Icemana’ u kavezu nismo gledali još od 2010. i meča u kojem ga je nokautirao Rich Franklin.

Njih su dvojica dosad dva puta ukrstili rukavice i u oba je navrata prekidom do pobjede stigao Liddell. Prvi puta na UFC 47, a drugi put na UFC 66 priredbi.

Linker
17. svibanj 2024 07:03