NEMA STRAHA

STIPE MIOČIĆ PRVI PUT PROGOVORIO O TAKTICI U MEČU GODINE I NAJAVIO DA ĆE 'SLOMITI' NGANNOUA 'Pa on mi zapravo jako odgovara!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. siječanj 2018. 12:42

Poslovično “zakopčan do grla” UFC prvak Stipe Miočić se ipak malo otvorio nekoliko dana prije meča karijere koji mu slijedi ovog vikenda na UFC-u 220 u Bostonu, piše Fight Site.

Vidjeli smo ga u opuštenom razgovoru s Arielom Helwanijem u kojem je po prvi puta komentirao svoj odnos sa šefom Danom Whiteom, a u videu koji je objavio sam UFC pod naslovom “Ulazim i izlazim sa svojim pojasem”, Miočić je prvi put prokomentirao taktiku za ovaj meč. Do sada je, naime, bio vrlo tajnovit kada je u pitanju “game plan” za dvoboj protiv Ngannoua. U ovom intervjuu je, dapače, izjavio da mu Ngannou kao protivnik jako dobro odgovara!

“Ovo je sjajan meč za mene. Zapravo mi on jako dobro odgovara kao protivnik. Radi mnoge stvari koje mi pašu. Samo mu ne smijem dopustiti da radi ono što želi”, smatra UFC prvak.

Upitan je li Ngannou novo lice za njega ili je i ranije pratio njegovu karijeru, Stipe odgovara:

“Ne, čuo sam za njega. Gledao sam neke mečeve u kojima se borio i ranije. Velik, snažan, jako udara, ali su takvi i svi ostali.”

Hoće li u ovom dvoboju presuditi fizička priprema koju mnogi ističu kao Stipinu veliku prednost?

“Vidjet ćemo, možda da, možda i ne. On je velik momak, nikada do sada ga nitko nije lomio u kavezu. Probat ćemo to napraviti, uostalom to radim čitavo vrijeme”, odgovara Stipe.

Čitav intervju pogledajte u videu:

Linker
05. svibanj 2024 12:50