Instagram
NAJBOLJA BORBA

STIPE MIOČIĆ ZARADIO BONUS, ALI UKUPNO JE INKASIRAO MANJE OD CORMIERA Evo koliko je samo na račun bonusa hrvatski 'gladijator' dosad inkasirao u UFC-u

Piše: Fight SiteObjavljeno: 18. kolovoz 2019. 18:44

Osim što je u svoje vlasništvo vratio UFC-ov pojas u kraljevskoj teškoj kategoriji, Stipe Miočić je sjajnom predstavom zaradio i bonus večeri koji u elitnoj promociji iznosi 50 tisuća dolara.

Čelnici UFC-a su na press konferenciji nakon UFC-a 241, koji se noćas održao u kalifornijskom Anaheimu, otkrili tko je sve zaslužio bonuse nakon spektakularne priredbe.

Najboljom borbom je proglašen meč u srednoj kategoriji između Paula Coste i Yoela Romera. Obojica su nakon Anaheima bogatiji za 50 tisuća dolara.

Bonuse za najbolje nastupe večeri su dobili naš Stipe Miočić i Khamy Worthy. Stipe je prekidom u 4. rundi pobijedio Daniela Cormiera, a Worthy je bio bolji od Devontea Smitha nokautom u prvoj rundi. Obojica su također bogatiji za pedeset tisuća dolara.

Ovo je Miočiću bio čak deveti bonus večeri od kada je dio UFC-a. To znači da je samo od bonusa u UFC karijeri zaradio gotovo pola milijuna dolara.

Što se same borbe tiče, premda UFC još nije iznio službene podatke o zaradama, CBS tvrdi kako je Miočić pobjedom zaradio pola milijuna dolara, a poraženi Cormier 750.000 dolara.

Bonusi od $50,000

• Stipe Miočić porazio Daniela Cormiera tehničkim nokautom (četvrta runda, 4:09)

• Khamy Worthy porazila Devonte Smith tehničkim nokautom (prva runda, 4:15)

Bonus od $50,000 za borbu večeri

• Paulo Costa porazio Yoela Romeroa jednoglasnom odlukum sudaca (29-28, 29-28, 29-28)

Linker
16. travanj 2024 21:31