Screenshot: Youtube
PREDATOR NA VATROGASCA

STRAŠNI UDARAČ POSEBNO 'NABRIJAN' NA MIOČIĆA Samouvjereni Ngannou prijeti i spominje vodu duboku: 'Stipe nije taj borac, opasno se vara ako misli...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. siječanj 2018. 21:52

Opće je mišljenje kako su najveće šanse Stipe Miočića protiv Francisa Ngannoua u slučaju da izdrži prve napade te da svoje napade izvede u kasnijim trenucima borbe. Ipak, Ngannou vjeruje kako Miočić nema šanse da ga odvede u “duboku vodu”, piše Fightsite.

Ngannou je do sada samo jednom unutar posljednjih pet borbi UFC karijere završio u drugoj rundi. Bilo je to u Zagrebu protiv Curtisa Blaydesa, u borbi koja je prekinuta nakon druge runde. Blaydesu je oko previše bilo oteklo te nije bio u stanju nastaviti borbu, u kojoj je izgledao jako dobro. U svakoj je rundi Ngannoua po jednom rušio te je bio podjednak na nogama, ali pobjede ga je koštala snaga Kamerunčevog udarca, koja je i napravila oteklinu zbog koje je borba prekinuta.

Već tada se vidjelo da Ngannou baš i nije mogao slijediti svoj početni ritam kako je borba protjecala, ali nitko ne zna kakva je njegova kondicija danas. Svoja posljednja četiri protivnika riješio je unutar prve dvije minute te svi vjeruju kako Stipe Miočić mora izbjeći akciju u tim prvim minutama te početi kontrolirati borbu kako ona bude protjecala. Ngannou je tako upitan hoće li moći odgovoriti nakon što ga Miočić odvede u “duboku vodu”, no njegov odgovor nije bio kakav su očekivali. On smatra da se to neće dogoditi.

“Miočić neće biti netko tko će to saznati jer on nije borac koji će me odvesti tamo. Vjerujem u sebe i pravi sam čovjek za ovaj posao. Kada ulazim u oktogon znam zašto to radim i uvijek sam spreman dokazati što mogu. Ljudi vide moje nokaute i opisuju me kao takvog borca, no to nije ni približno sve što ja mogu. Kažu da me nisu vidjeli u kasnijim rundama i to će se jednog dana dogoditi, dobiti će tu priliku. Ali, to neće biti protiv Stipe Miočića! Čak i da me odvede, nećemo se tamo dugo zadržati prije nego ga završim”, rekao je Predator.

Miočić također sve svoje posljednje protivnike riješava u prvoj rundi, no iza sebe ima prave ratove protiv Juniora Dos Santosa, Roya Nelsona te posebno Marka Hunta, u kojima je dokazao kako kondicijski izgleda fenomenalno. Koliko je na tome radio Ngannou u UFC-ovom institutu, možda ćemo saznati za 15 dana.

Linker
25. travanj 2024 02:44