screenshot youtube
DOSTA HRABRO

TRENUTAČNO NAJVEĆA GRAPPLING ZVIJEZDAPROZVALA 'STRAŠNOG' JONESA Jedan od najboljih MMA boraca svijeta dobio jednu vrlo zanimljivu prozivku

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. kolovoz 2018. 12:05

Po mnogima najbolji MMA borac svijeta, Jon Jones, dobio je jednu vrlo zanimljivu prozivku. Ona dolazi od trenutno najveće grappling superzvijezde, Gordona Ryana, prenosi Fight site.

23-godišnji Ryan u kratkom se vremenu uspio prezentirati kao najveća grappling zvijezda u ovom trenutku. Nakon četiri osvajanja Eddie Bravo Invitational turnira, trenutno najjače serije “submission only” turnira parteraških vještina, prošle se godine uputio na ADCC gdje je napravio veličanstven rezultat za jednog debitanta. Osvojio je zlato u svojoj kategoriji, onoj do 88 kilograma, gdje je doslovno prohujao kroz konkurenciju, dok je u apsolutnoj kategoriji zaustavljen tek u finalu. Nakon toga je najavio kako u ovoj godini namjerava krenuti s natjecanjima u kimonu, dok mu je dugoročni plan tranzicija u MMA, nešto poput svog timskog kolege Garya Tonona.

U međuvremenu je uvijek otvoren za revijalne mečeve, a upravo jedan takav ovih dana traži Jon Jones. Dok čeka rješenje situacije s potencijalnom MMA suspenzijom i dok mu je također suspendirana borilačka licenca, Jones bi volio odraditi pokoji nastup u grapplingu. Ryan se tako odlučio ponuditi putem Instagrama.

“Budimo iskreni. Postoji samo jedna osoba za koju bi svijet volio vidjeti da “grappla” protiv Jona Jonesa”, napisao je Ryan u dolje podijeljenoj objavi, u nadi da bi moglo doći do duela koji ne bi zaintrigirao samo fanove borbe u parteru, nego i cjelokupnu borilačku scenu.

Hoće li doći do tog duela mogli bismo vrlo brzo saznati. Jones je navikao odgovarati na ovakve izazove pa vjerujemo kako će tako biti i ovog puta. A ukoliko se uspije dogovoriti, nema tko neće biti sretan zbog toga. Držimo palčeve!

Linker
06. svibanj 2024 17:38