screenshot
NEMA PARA

U UFC-U RAZOČARANI PRIHODOM OD BORBE KOJA SE NAJAVLJIVALA MJESECIMA Trebalo je to biti puno više: Stipe Miočić i Ngannou podbacili u PPV prodaji

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. veljača 2018. 22:14

Ako je vjerovati obično dobro obaviještenom borilačkom insajderu Daveu Maltzeru (The Wrestling Observer Newsletter), UFC je svoj prvi PPV u 2018. godini prodao u otprilike 350 tisuća primjeraka, prenosi Fight site.

Radi se naravno o priredbi koju su predvodila dva meča za titule u dvije najteže kategorije; onoj teškoj i onoj poluteškoj. UFC 220 je održan 20. siječnja u američkom Bostonu.

Usporedbe radi, ove brojke su otprilike iste onima prodaje posljednjeg PPV-a u 2017. godini – UFC-a 219 kojeg su predvodile Cris Cyborg i Holly Holm. Dok je UFC 218 iz prosinca ostvario PPV prodaju od nešto skromnijih 230 tisuća. Daleko najuspješniji PPV event u prošloj godini je bio 214 s Jonom Jonesom i Danielom Cormierom u glavnim ulogama. On je ostvario prodaju od oko 875 tisuća.

Prema pisanju Meltzera, čelnici UFC-a su ipak očekivali bolje brojke za priredbu koja je ponudila obračun Stipe Miočića i Francisa Ngannoua, odnosno Daniela Cormiera i Volkana Oezdemira. S druge strane, Cyborg i Holm su nešto premašile očekivanja…

Linker
04. svibanj 2024 11:07