YouTube screenshot
HRVAT U CENTRU PAŽNJE

'UFC-OV TEŠKAŠKI PRVAK KOJI SLAMA KRITIČARE' Jedna od najvećih svjetskih medijskih kuća pozabavila se pitanjem rasta Miočićevog brenda

Na CBSSports.com portalu, inače mediju koji je dio ugledne CBS korporacije, ovih je dana osvanuo zanimljiv intervju s UFC-ovim prvakom Stipom Miočićem.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. ožujak 2018. 21:07

Tema je bilo mnogo, no poseban naglasak stavljen je na to da Stipe, unatoč brojnim kritikama i nemilosti, kako svog poslodavca, tako i dijela fanova, uporno i uspješno nastavlja graditi već ionako impresivnu karijeru, ali i razvijati sebe kao sve veći i prepoznatljiviji brend, prenosi Fight site.

Samim time, naslov njihovog teksta glasio je – “UFC-ov teškaški prvak Stipe Miočić slama kritičare dok paralelno razvija svoj brend”.

“Jednostavno volim ljudima koji sumnjaju u mene dokazivati da su u krivu. Obožavam to. Volim kada misle da nisam u stanju postići nešto, a onda im dokažem upravo suprotno. Takav vam je moj cijeli život, no ja to volim i tome nikada neće doći kraj”, glasi Stipin stav prema kritičarima.

CBS nadalje ističe da je iza Miočića poprilično uspješno razdoblje te u tekstu navode kako je UFC-ov prvak u posljednjih pola godine potpisao novi ugovor, postavio rekord po broju obranjenih titula u teškoj kategoriji (3), ali i sklopio veliki sponzorski dogovor te postao zaštitno lice pivovare Modelo, inače velikog sponzora najjače svjetske MMA promocije.

Stipe je ovim ugovorom dobio ulogu u Modelovoj “Fighting Spirit” kampanji te je već snimio reklamu o kojoj smo izvijestili prije nekoliko dana. Ta cijela kampanja bila je isplanirana još prije njegovog okršaja s Francisom Ngannouom pa tako možemo reći da je pred UFC-ovog prvaka uoči povijesnog susreta stavljen dodatni pritisak.

“Iskreno, imam zabavnu priču za ispričati oko toga. Naime, znao sam da ne mogu doći tamo i postati prvi Modelov sportaš koji će posrnuti”, ukratko je opisao Stipe osjećaje pred okršaj koji smo gledali 20. siječnja ove godine.

Dio razgovora je, naravno, bio posvećen i Danielu Cormieru, UFC-ovom prvaku poluteške kategorije koji će 7. srpnja u Las Vegasu napasti Miočićevu titulu.

“Sviđa mi se taj ‘matchup’. Definitivno vidim gdje mu mogu priuštiti puno problema. On je sjajan borac koji se natjecao s puno sjajnih protivnika. Nevjerojatan je hrvač, dobar je na nogama, ima odličan kardio i pametan je, ali on nije nikada vidio nekoga poput mene”, zaključio je Stipe dio razgovora posvećen ovoj temi.

Linker
02. svibanj 2024 23:27