Screenshot
INTERVJU ZA FIGHT SITE

VASO BAKOČEVIĆ ZVANI 'PSIHOPAT': 'Mogao bih se ponašati kao regionalne zvijezde, ali ja sam tu da radim šou za bolesni narod!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. ožujak 2018. 11:05

Veteran regionalne MMA scene Vaso Bakočević je proteklog vikenda u njemačkom Karlsruheu stigao do nove pobjede – ovaj put jedne od najimpresivnijih uopće. Najpoznatiji crnogorski borac je odradio svoj jubilarni 50. profesionalni meč i u njemu stigao do najbržeg slavlja općenito u svojoj karijeri. ‘Psihopata’ je do svog šestog trijumfa u nizu došao za samo šest sekundi u meču s debitantom Bashirom Giryanovom.

U kratkom intervjuu za Fight Site je prokomentirao najbržu pobjedu u karijeri koja mu je posebno draga. Koliko je uopće bio spreman za nastup u Njemačkoj?

“Ja sam uvijek spreman za borbu. Možda kada skinem majicu to tako ne izgleda, ali ja tokom cijele godine treniram dva puta dnevno i gotovo svaki mjesec se natječem. Jebiga, možda nisam na magičnim suplementima pa bi se mnogi zajebali na meni. Ali zapravo, ovako mi da vam iskreno kažem i odgovara. S obzirom da mi je sljedeća borba za četiri tjedna, izuzetno sam spreman, ali znao sam da će ovaj dvoboj biti lagan. Baš kao i posljednjih nekoliko”, objašnjava popularni Bakočević.

Crnogorac vrlo često nastupa pa smo ga tako u 2017. godini gledali čak 8 puta. U 2018. je nastupio već dva puta.

“Mogao bih i ja rjeđe nastupati i mogao bih tada samo redati pobjede, biti kao Floyd sa 50-0 i ponašati se kao 70 posto zvijezda iz regije, no to mi nikada nije bio cilj. Ja sam ovdje da se borim i da pravim šou za bolesni narod”, objašnjava Bakočević i dodaje da ne misli odustati od ovako čestog nastupanja.

S nastupom u Karlsruheu je zadovoljan, a upravo mu je on poslužio kao sjajno zagrijavanje za ono što slijedi – meč na Megdanu II.

“Nastupom sam prezadovoljan, ovo je bio možda i najbolji mogući scenarij. Meč nije previše potrajao tako da se nije moglo vidjeti koliko je protivnik loš. A i momak je prošao bez ogrebotine, niti on sam ne zna što se dogodilo”, našalio se “Psihopata” koji će se uskoro sučeliti s Bugarinom Jivkom Stoimenovim.

Ipak, priznaje da mu nije bilo svejedno nakon teškog nokauta i činjenice da protivnik neko vrijeme nije dolazio k sebi.

“Iskren da budem, na trenutak sam se zabrinuo za momka. Ovo je jebena igra i ljudi se mogu ozbiljno ozlijediti. Ovo nije zajebancija. Drago mi je zaista da je sve na kraju OK prošlo”, priznaje Crnogorac.

Slijedi mu meč na Megdanu kojem se posebno veseli. Naime, dvoboj Bakočević vs. Stoimenov se već trebao održati na prvom izdanju tog eventa, no ispriječila se ozljeda. Bakočević je sada spreman i najavljuje sjajan meč.

“Na sljedeći meč na Megdanu dolazim ipak iz drugog razloga. Želim ozlijediti Stoimenova, stvarno mu želim uzeti dušu. Taj momak je pritisnuo pogrešan gumb kada je ostvario kontakt sa mnom i on je mrtav čovjek kada završim s njim”, dodaje Bakočević koji u karijeri ima 32 pobjede i 17 poraza.

Linker
30. travanj 2024 12:53