Damir Krajač/CROPIX
INTRIGANTNA IZJAVA

VEĆ JE POZNATO KADA MIRKO FILIPOVIĆ OPET ULAZI U RING? Prvi čovjek Rizina zagolicao je maštu navijača

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. siječanj 2017. 16:20

Dan nakon velikog trijumfa na Rizinovom Grand Prixu u Japanu Mirko Filipović je održao presicu na kojoj je objasnio kako se u završne dvije borbe, u polufinalu protiv Baruta Höövelsona i finalu protiv Amira Aliakbarija borio s ozlijeđenim stopalom

"Jedan moj middle kick protiv King Moa je naletio na njegov lakat, pa mi je gornji dio stopala bio natečen u polufinalu i finalu", objasnio je Cro Cop.

Iako je zakasnio na presicu jer je zaspao, nitko mu nije zamjerio. Kako bi i mogao nakon svega učinjenog u prethodnih par dana.

"Pitaju me stalno kako se osjećam nakon tri pobjede u tri dana. Pa, kako bih se trebao osjećati? Došao sam kao underdog, a osvojio sam pojas. Zato ne razumijem pitanje. Osjećam se sjajno".

Izjava Rizinovog predsjednika Nobuyukija Sakakibare otkrio je dio rasporeda Rizina za sljedeću godinu. Zahvalio se Filipoviću što je prihvatio novog suparnika nakon otkaza Wanderleija Silve u četvrtfinalu i potaknuo glasine da bi Cro Cop opet brzo mogao u ringu.

Damir Krajač/CROPIX

"Mirko je puno razmišljao tko će mu biti suparnik, ali onda se ukazao King Mo i Mirko je prihvatio ponudu. Cijenim to. Već smo okrenuti izazovima u 2017. godini u kojoj planiramo pet turnira, a prvu 16. travnja", rekao je čelnik Rizina.

Ostaje za vidjeti hoće li i Cro Cop biti dio te priredbe.

Linker
05. svibanj 2024 19:53