Screenshot
O MIROVINI NI RIJEČI

VELIKI FEDOR SE OGLASIO NAKON NAJTEŽEG PORAZA U KARIJERI 'Hvala svima na potpori i molitvama za mene! Sve je ovo odluka Božja!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. siječanj 2019. 19:23

Protekli vikend je bio crn za fanove legendarnog Fedora Emelianenka. Čak niti oni najskeptičniji u mogućnosti ovog veterana, nisu vjerovali da će Rus u kavezu trajati tek 32 sekundi, a da će ga nokautirati prvi udarac koji je uopće “odletio” prema njemu.

No, upravo se to dogodilo što je jasno pokazalo da je vrijeme Emelianenka u profesionalnom borilištu završilo. Ryan Bader je vrlo lako postao Bellatorov Grand Prix pobjednik, a ujedno i prvak teške kategorije pritom vrlo vjerojatno zaključivši karijeru po mnogima GOAT-a MMA sporta, piše Fight Site.

S 42 godine na leđima i formom koja niti ne podsjeća na njegove najbolje dane, Emelianenko je prema mišljenju većine spreman za penziju. I njegov šef Scott Coker je u nedjelju izrazio mišljenje da je Rus dovoljno učinio…

Što na sve kaže nekoć doslovno nepobjedivi Emelianenko? On se noćas obratio svojim fanovima, no nije se osvrtao na eventualnu mirovinu. Obavijestio je javnost da se dobro osjeća nakon teškog poraza.

“Osjećam se dobro nakon borbe. Mala posjekotina iznad oka nije duboka. Jučer su mi zašili nekoliko šavova na tom mjestu. Mislim da će zacijeliti za nekoliko tjedana”, započeo je Rus obraćanje javnosti te je dodao:

“Želim se zahvaliti svima koji su mi pomogli u pripremama, svima koji su me došli gledati na sam meč i svima koji su se probudili rano da bi ga gledali na televiziji. Hvala svima na potpori i molitvama za mene! Sve je ovo odluka Božja!”

Same riječi su na Instagramu napisane uz fotografiju koju je slavni Rus objavio, a na kojoj se nalazi zajedno s čitavim svojim timom. O mirovini nije napisao niti riječ, no to niti nije njegov stil…

Linker
10. svibanj 2024 03:24