screenhot youtube
UFC FIGHT NIGHT

VIDEO: ANTHONY SMITH TEŠKIM NOKAUTOM SREDIO LEGENDU UFC-A I TO U PRVOJ RUNDI Uskočio kao zamjena i oduševio svijet! Corey Anderson bolji od Teixeire

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. srpanj 2018. 11:13

Anthony Smith nokautirao je Mauricia Shoguna Ruu u drugoj minuti glavne borbe UFC Fight Night 134 eventa u Hamburgu. Corey Anderson došao je do pobjede karijere nad Gloverom Teixeirom, ali nama najzanimljiviji podatak su pobjede sva tri regionalna borca koji su nastupili, prenosi Fight site.

Hrabri Anthony Smith je uskočio kao zamjenski protivnik za legendarnog Brazilca, no to se nije primijetio niti u jednom trenutku. Od početka je Shogun Rua izgledao spor, ali srce ga je tjeralo prema naprijed, što je Smith dočekao već na isteku prve minute, kada ga prednjim ubodnim udarcem nogom pogađa točno u bradu.

Shogun je odmah uzdrman, ali pokušava odgovoriti širokim krošeom, koji je Smith eskivirao i tako si stvorio prostor za napad. Krenula je serija koju je Shogun pokušavao blokirati, no Smith ga je udarcima prošetao sve do suprotnog dijela kaveza, gdje ovaj već nemoćan pada na ogradu, a sudac Marc Goddard vidio je dovoljno, budući da je bivši prvak bio doslovno nokautiran na nogama.

Smith tako dolazi do drugog skalpa bivšeg prvaka u nizu (nakon Rashada Evansa) te je izrazio želju da za dva tjedna uskoči u borbu protiv Alexandera Gustafssona u Los Angelesu.

Preostalih pet borbi glavnog programa završilo je sudačkom odlukom, a većina njih nisu donijela niti nešto previše uzbuđenja. Sunaslovna borba bila je ona gdje je Corey Anderson svojim dominantnim hrvanjem u potpunosti iskontrolirao Glovera Teixeiru, čime je došao do svoje najvažnije pobjede u karijeri. I on je, kao Smith, borbu prihvatio kao zamjenski borac te je priliku iskoristio na najbolji mogući način. Teško je zaključiti što se dogodilo s Brazilcem, no izgledao je kao da mu je motivacija ostala na nekom drugom mjestu.

Linker
01. svibanj 2024 03:43