Screenshot: YouTube
'SVE JE TO PROŠLOST'

VIDEO: BIVŠI PRVAK NAKON DUGO VREMENA ZAKOPAO 'RATNU SJEKIRU' S UFC-OM 'Ne radi se tu samo o novcu, ali od danas sam odan svojoj kompaniji!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. veljača 2018. 23:45

Nakon malo dužeg perioda trzavica i neslaganja s UFC-om zbog izjava o ugovoru s Reebokom i radi sukoba s borcima nižih kategorija Tonyjem Fergusonom i Cobyjem Covingtonom, bivši UFC prvak Fabricio Werdum je očito izgladio stvar sa svojim poslodavcem. Kako bi rekli – 'zakopao je ratnu sjekiru', piše Fight Site.

Brazilac će uskoro predvoditi drugi UFC event u samo četiri mjeseca, a to nije jedina dobra vijest za ovog majstora BJJ-a. U razgovoru za popularni šou “The MMA Hour” Werdum je otkrio kako ga je UFC ponovno angažirao i kao stručnog sukomentatora za španjolski prijenos. Podsjećamo, kako mu je prvi angažman propao nakon što je u javnosti kritizirao UFC radi ugovora s Reebokom.

“Sretan sam zbog toga jer volim taj posao. Ne radi se tu samo o novcu. Novac je bitan, ali ovo je moj posao. A ja volim taj posao. Prvi put kada sam komentirao nisam bio oduševljen jer sam imao uskoro borbu koju sam trebao odraditi, ali sada je drugačije. Sada sam jako sretan. Volim televiziju, a posebno jer ćemo komentirati na španjolskom jeziku i prijenos će ići u čitavoj Latinskoj Americi. Tako da sam vrlo zadovoljan”, izjavio je Werdum koji tvrdi da je sada “odan svojoj kompaniji”.

“Nekada se svađate sa svojom ženom, nekada sa svojim prijateljem. To je sve normalno u životu. Nekada se moraš svađati i na svom poslu. Ali to nije previše bitno, radilo se o manjim stvarima. Sve to je u prošlosti”, odmahuje glavom bivši prvak.

“Vai Cavalo” će komentirati već naredni vikend kada je na rasporedu UFC 221 u australskom Perthu. Nada se da bi nakon borilačke karijere sreću mogao pronaći upravo na televiziji.

“Možda ću se prestati boriti za četiri godine ili za tri godine. A onda bih imao dobar posao koji bi me čekao. Ne radi se o novcu, nego o ljubavi. Ovo jako volim raditi”, zaključuje.

Brazilca na UFC Fight Night priredbi u Londonu 17. ožujka očekuje Rus Alexander Volkov.

Linker
05. svibanj 2024 07:49